Nina glimsell pojkvän
Nina glimsell pojkvän

Nina glimsell pojkvän /\ Nina Glimsell, 27, stjärnan i “Paradise Hotel” och “Ex on the Beach”, meddelar att hon är förlovad, vilket chockerar många av hennes fans. Hittills har deras förhållande varit hemligt.

Det senaste

Du har min odelade uppmärksamhet nu! Det senaste året har jag hållit mitt personliga liv och mina romantiska relationer hemliga för dig.

Men för två dagar sedan friade min pojkvän (han är fortfarande chockad haha!!), och jag har ingen lust att hålla detta hemligt längre. Det här är vad hon har att säga på Instagram”, skriver hon.

Lyckats

För att hålla sitt engagemang hemligt för sina följare på sociala medier har Nina Glimsell knutit till sig en man som hon har lyckats hålla borta från rampljuset helt och hållet.

En grupp influencers som hade samma upplägg som Nina ingår i gruppen.

Nina glimsell pojkvän

Alexandra Bring var en av artisterna som kunde gömma sin partners ansikte i konststycket, medan Annica Englund först var ovillig att avslöja identiteten på sin hockeyspelares pojkvän.

Är det någon annan som har en liknande filosofi? Det finns många, som Margaux Dietz, som fått det påtvingat sig och utan tvekan skulle välja att fortsätta avslöja sin son om de kunde.

Så en påtvingad princip gäller inte i denna situation. Nina Glimsell tillbringar sin tid i väntrummet. Nu är det bara några veckor kvar till den stora dagen.

och i en fantastisk intervju med Mama öppnar hon upp om den svåra graviditeten, tiden på “Paradise Hotel”, den hemliga kärleken och hur hon INTE klär babybula:

– Du belastar dig själv mycket. Detta fungerar inte för mig på samma sätt som jag trodde det skulle göra när jag såg Rihanna gravid samtidigt! Hon är just nu i en “dold stad” och är just nu i vecka 34. Men det kommer mer.

Våra vänner och familj i Göteborg ställde nyligen upp en babyvisning för dig. Så underbartSjälvklart! Jag har oroat mig för att jag inte kommer att kunna träffa min familj och mina vänner innan jag ger leverans på grund av corona.

Men de hade planerat med min älskare ganska länge, tillbaka till december, om minnet inte fungerar. Jag och min syster.

skulle shoppa och sedan bara hälsa på henne och plötsligt var ALLA där! Och jag hade ingen aning! Det bästa av allt är att jag brast ut i gråt så fort jag såg all.

Nina glimsell pojkvän
Nina glimsell pojkvän

By Wishful