Johanna nordström pojkvän
Johanna nordström pojkvän

Johanna nordström pojkvän /\ Aftonbladets artikelserie “Plus p livet” gav Johanna Nordström, 26, ett dåligt omdöme för hennes kärleksliv i oktober.

Törnblom

Vinden har skiftat nu. I sin podcast “Ursäkta”, som de samarbetar med Edvin Törnblom, 25, avslöjade Johanna Nordström nyligen att hon hade en pojkvän.

Hon har inte pratat mycket om deras romans, men hon har avslöjat att han heter Adam.

Hennes

Hon har nu avslöjat identiteten på den gåtfulla figuren. Hennes pojkvän Adam Smedberg är föremål för en Instagram-bild där hon lekfullt refererar till “Paradise hotel”.

“Det är svårt att tro att vi träffades första gången under säsongen. Nej, det är inte nya Nina och Marcelo.” Johanna Nordström nämner Marcelo Pea och Nina Glimsell, två “Paradise hotel” 2018-deltagare som träffades och blev förälskade.

Men det här är inte Adam Smedbergs första framträdande på hennes konton i sociala medier. Hon hade redan publicerat ett foto som han hade delat på sin Instagram-berättelse redan i november. De två verkade vara på väg att dela en kyss på bilden.

Johanna nordström pojkvän

Det har rapporterats att Aftonbladet söker Johanna Nordström. Johanna Nordström, en 26-årig ståupp- och poddsensation, har under några veckor i sin populära podcast “Ursäkta” antytt att hon hade en pojkvän.

Med hjälp av lyktor och ficklampor har spanarna genomsökt landskapet på jakt efter den mystiska mannen.

De flesta nyälskade turturduvor måste vänta tills ett oskyldigt utseende kyssande foto kommer in på Instagram innan de får reda på vem deras nya kärleksintresse verkligen är.

Faktum är att Johannas snygging är ingen mindre än Adam Smedberg, en 23-årig svensk modell som hon träffade på inspelningen av cut ph season new nina eller Marcelo typ?

När hon och Torbjörn Avers Skurup ritade skisser tillsammans på Instagram växte hennes följare ännu mer.

Hon och Edvin Törnblom har en av Sveriges populäraste poddar nuförtiden. Svenska podcastare har lyssnat på “ursäkter”-showen, som den kallas, sedan den debuterade 2010.

Om det inte räckte så är hon också en framgångsrik standup-serie. Hennes stand-up-akt, “Ring polisen”, har turnerat i Sverige och är just nu på sin tredje turné.

Framgången är dock inte begränsad till det professionella området. Johannas kärleksliv ser däremot ut att frodas för tillfället.

Johanna nordström pojkvän
Johanna nordström pojkvän

By Wishful