Oscar zia pojkvän
Oscar zia pojkvän

Oscar zia pojkvän /\ Att Oscar Zia, 25 år, är värd för årets Melodifestivalen är säkert ingen nyhet för någon. Hur stor framgång har han varit?

Framfört

Dessutom har han, förutom att regissera och övervaka hela programmet, framfört både sång och dans.

Winqvist

Oscar har tidigare uppgett att Axel Winqvist, 30, har varit till stor hjälp för honom under hela hans tid i Melodifestivalen.

Den här killen rockar, och jag är tacksam över att ha honom som vän och allierad. Trots att jag kommer att vara borta från dig ett tag, är vi fortfarande otroligt nära. Enligt publikationen får vi vänta och se hur länge han kan fortsätta.

Kolla in dessa fotografier av Oscar Zias pojkvän som stöttar henne – han är där!

Oscar tillägger att han och Axel, en radioproducent, har dejtat i ungefär ett halvår i en intervju.

Oscars partner firade och stöttade honom på efterfesten efter sändningen av deltävling 4 förra helgen. Då fotograferades de för första gången tillsammans i offentlig miljö.

Oscar zia pojkvän

Deras utseende var inget mindre än respektingivande! Även en välkänd tv-personlighet som Oscar Zia tycker att det är utmanande att vara värd för en av.

Sveriges mest populära program. På grund av detta har han verkligen turen att få stöd från sin älskare.

Oscar Zia blir festivalens konstnärliga ledare när den börjar den 5 februari 2022 i Melodifestivalen i Stockholm.

När Anis Don Demina anslöt till Mello 2021, programmets programledare, var det andra gången han tävlar som enskild artist i programmet.Jonathan Rander hade sällskap av Oscar Zia.

De senaste åren har Oscar Zias karriär stigit stadigt, men hans kärleksliv har haft sin del av motgångar. Efter att Oscar Zia och Jonathan separerade i januari 2020 avslöjades det.

“Dansa” är hans senaste spår, som han diskuterade med vännen och branschkollegan Molly Sandén i podcasten “Zia – diskuterar en låt med en kompis.

Efteråt erkände Zia att texterna resonerade djupt med hans egna erfarenheter och hans eget romantiska partnerskap.

Det här är ett förhållande som inte fungerar på grund av er två, eftersom det fungerade tidigare. Oscar Zia avslöjade i podcasten att hans förhållande inte fungerade som han hoppades.

Oscar zia pojkvän
Oscar zia pojkvän

By Wishful