Molly sanden pojkvän

Detaljerad information om Molly sanden

ålder30 år
FödelseortHuddinge Municipality
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumJuly 3, 1992
yrkesvensk sångerska
Civilståndensam
föräldrarHelena Sandén
familjDanny Saucedo
barnkommer att uppdateras snart
partnerEric Saade
vikt54 kg
längd1.68 m

Molly sanden Biografi

Molly började sjunga i tidig ålder och började uppträda inför publik när hon var bara sju år gammal. Hon deltog i olika talangshower och tävlingar och vann flera av dem, inklusive den svenska versionen av “Junior Eurovision” 2006. 2009, vid 16 års ålder, släppte Molly sitt debutalbum “Samma himmel”, som var väl- mottagits av både kritiker och publik. Albumet innehöll låtar på svenska och visade upp Mollys talang för låtskrivande, samt hennes förmåga att förmedla känslor genom sin musik.

By Wishful