Maia Wright Föräldrar
Maia Wright Föräldrar

Maia Wright Föräldrar /\ Beteendevetarna Petra Krantz Lindgren och psykologen Stina Hindström upptäckte vuxna barn som inte ens gör det med sin mamma eller pappa. Patti Hansén är programledare.

Billboard


Maia Wright har haft tre framträdanden på Billboard och US Radio Dance Chart som låtskrivare och sångare.

Gryffin

Nu har hon släppt sin första solosingel, samarbetat med producenten Gryffin på sin nya singel, och kommer att följa med honom på hans turné i San José, USA. Mi var nyfiken på vad rampljuset skulle avslöja.

Det finns 80 miljoner människor i världen, men de är fortfarande i stort sett okända för majoriteten av dem. Vad heter du och hur blev du involverad i musiken?

ENSKEDE, en stad söder om Stockholm, är där jag växte upp vid 22 års ålder. När jag var tonåring var jag en fotbollsfanatiker och tyckte det var roligt att ingen annan i mitt kvarter delade min entusiasm.

Som ett resultat höll jag min passion för musik och mina ambitioner att gå med på Fryshusets Gymnasiums sånglinje hemlig tills nu.

Maia Wright Föräldrar

En dag gick jag in i skolans cafeteria och fann mig själv sjunga varje dag för första gången i mitt liv; det var som om jag hade upptäckt vem jag var.

Det var efter gymnasiet som jag började skriva min egen musik, och jag har aldrig varit lyckligare.

Som låtskrivare och utvald musiker har du redan nått vissa framgångar i USA. Vad är din styrka som låtskrivare tror du?För att uttrycka det tydligt, jag är en melodist.

Att få möjligheten att arbeta med Gryffin på en låt var en dröm som gick i uppfyllelse, och jag kunde inte vänta med att få sjunga på Body Back.

Enligt min erfarenhet tackar jag sällan en låt vars text jag inte komponerat, men den här hade en bra koppling till mig, så jag bestämde mig för att göra det!

Du kan förvänta dig att höra några nya låtar från mig i framtiden, eftersom jag just nu jobbar på min EP. Som ett resultat kommer jag förmodligen att fortsätta skriva till andra artister också.

Maia Wright Föräldrar
Maia Wright Föräldrar

By Wishful