Nilla fischer fru
Nilla fischer fru

Nilla fischer fru /\ “Det är den mest underbara sensationen. Vi är överlyckliga över att du har anlänt, kära du. Även ett stort tack till min underbara fru för att hon bar ut våra två söner till världen.

Kommer

Nilla Fischer skriver på Instagram, “Du kommer alltid att vara min drottning .Neo föddes till paret under vintern 2017.

Hänvisning

“Det känns obehagligt, men jag har gjort mitt val och det är ganska uppenbart i efterhand”, har Fischer tidigare sagt med hänvisning till att hoppa över OS.

Man vet aldrig vad som kommer att hända; det kan vara svårt att sitta ner och titta på tv. Men det ska bli väldigt roligt att se.

Hur mycket tid kommer du att spendera framför tv:n?Jag tänker ta en titt på allt jag kan. Med tidsskillnaden är jag inte säker på om jag kan gå upp med barnet på natten och kolla. Orkar du jobba nattskift? De är mina, inga frågor!

Som defensiv mittfältare spelade Fischer större delen av sin tid för Sverige efter att ha gjort sin debut mot Norge i januari 2001.

Tränaren Pia Sundhage klassificerade om henne till mittback 2013, när hon närmade sig ett sekel av framträdanden.

Vid UEFA Women’s Euro 2013 gjorde Fischer tre mål för Sverige, och hennes nya position motsvarade en återuppgång i målskyttet.

Nilla fischer fru

Under Sveriges seger till semifinal erbjöd VfL Wolfsburg Fischer ett kontrakt, och hon gick med på att gå över till Tyskland från 1 januari 2014.

Fischers omedelbara flytt kom överens om av klubbarna i augusti 2013.

Mot Bayern München i Bundesliga 2013– 14 säsongsöppningen gjorde Fischer sin tävlingsdebut för sitt nya lag inför en publik på 8 249 den 7 september 2013.

Fyra världscuper och tre olympiska spel har vunnits av Nilla Fischer för Sverige Två av dessa världscuper såg hennes lag avsluta på tredje plats, och hon tog även en silvermedalj i OS.

Vid OS 2008 och 2016 gjorde hon matchens enda mål för att hjälpa sin sida att säkra segrar över Argentina och Sydafrika.

Nilla fischer fru
Nilla fischer fru

By Wishful