Hannah graaf pojkvän

Detaljerad information om Hannah graaf

ålder44 år
FödelseortGothenburg
förmögenhet22 miljoner euro
födelsedatumAugust 31, 1978
yrkeSvensk modell
CivilståndPeter Karyd
föräldrarKenneth Graaf
familjPeter Karyd
barnWilliam Graaf Carlsson, Mio Boudal, Vida Karyd
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd1.73 m

Hannah graaf Biografi

1996 vann Hannah den prestigefyllda skönhetstävlingen Miss Sweden, som slungade henne in i det nationella rampljuset. Hennes fantastiska utseende, charmiga personlighet och imponerande intelligens gjorde henne till en omedelbar fanfavorit, och hon blev snabbt en av de mest populära kändisarna i landet. Efter sin framgång som modell bestämde sig Hannah för att försöka sjunga. Hon släppte sitt debutalbum, “Hannah”, 2004, som innehöll hitsingeln “Naughty Boy”. Albumet blev en kommersiell framgång och Hannah blev en populär sångerska i Sverige.

By Wishful