Adam lundgren flickvän
Adam lundgren flickvän

Adam lundgren flickvän /\ När det kommer till Adam Lundgrens personliga liv har han alltid varit lite fåordig.

aktiviteter


Det är svårt att hålla reda på hans aktiviteter eftersom han inte använder sociala medier.
Hans flickvän Mathilda hade tidigare nämnts, men det framgår att han nu är folkbokförd på ett boende med en annan individ?

Triumf

Adam Lundgren, 34, är en välkänd skådespelare som är uppvuxen i Göteborg. Triumf efter framgång följer honom sedan han har tagit på sig en mängd olika roller.

Feel No Sorrow, Our Time Is Now, Nobody Can Be Happier och Tjernobyl är bara några av hans anmärkningsvärda roller.

För Adam har det gått bra. Han skiljer sig dock från andra artister genom att han har tagit det medvetna beslutet att undvika sociala medier.

När det kommer till hans personliga liv är Adam Lundgren en ganska tillbakadragen artist.

Det stämmer, sociala medier är inblandade. Adam har tidigare sagt att han tvivlar på att våra hjärnor var designade för att kunna kommunicera med miljontals individer samtidigt.

Adam lundgren flickvän

Det var dock hans framträdande som Benjamin i Never Wipe Tears Without Gloves som markerade en betydande karriärvändpunkt för Adam.

Adam har tagit ett medvetet beslut att inte dela med sig av känslig information.

– Den senaste tiden har jag fått intrycket att jag inte är lika investerad. Jag är inget stort fan av att gå på premiärer och så. I en intervju uppgav han att han ville bevara andras integritet och det kan ha med saken att göra.

Adam, å andra sidan, uppgav i en intervju 2018 att han hade dejtat Mathilda i ungefär tre år. Därefter avslöjade han att han är stockholmare som besöker sin flickvän vid enstaka tillfällen.

På Café avslöjade han att Mathilda har varit hans flickvän i tre år och att han tillbringar tid med henne i Stockholm regelbundet.

Adam Lundgren har aldrig sökt erkännande sedan han ser sin karriär som det viktigaste i sitt liv.

Den senaste tiden har jag fått intrycket att jag inte är lika investerad. Jag är inget stort fan av att gå på premiärer och så. Det kan bero på att jag vill hålla mitt privatliv privat, enligt skådespelaren i en intervju.

Adam lundgren flickvän
Adam lundgren flickvän

By Wishful