Anthony yigit flickvän
Anthony yigit flickvän

Anthony yigit flickvän /\ Det var när de skulle dokumentera Elitstyrkans hemligheter som Elin Härkönen och Anthony Yigit började känna varandra.

Anthonys


Efter det började de spendera mycket tid tillsammans, vilket irriterade Anthonys ex-flickvän.
Nu spelar Anthony ut bönor till Hänt om händelsen.

För att göra saken värre bytte de aldrig ens förnamn. Anthony minns en upplevelse från sin tid i Elitstyrkan som han aldrig kommer att glömma.

vandrarhem

Vi bodde alla på ett vandrarhem precis innan programmet började. När vi kom till Gotland planerade vi att bo på ett vandrarhem en natt innan vi begav oss till platsen där Elitstyrkan skulle sändas på tv, enligt Anthony, som fortsätter med att säga:

– Jag gick då in på området där alla satt och lade märke till att Elin tittade på något eller någon. Vi tittar båda på varandra. “Är jag bekant med henne?” Jag undrar.

Anthony yigit flickvän

Det finns en magnetisk dragning där. Det verkade som om det var en andra natur. Det slog mig hårt och har inte lämnat.

När det gällde att tävla i tävlingen var det dock inget mer än det mellan de två, förklarar Anthony. Det fanns inget som kunde hindra Anthony och Elin Härkönen från att höras när de kom hem.

Nu är en spännande tid för Elin och Anthony. Istället för att fortsätta sin karriär som professionell boxare bestämmer sig den nya flickvännens pojkvän för att göra karriär som skådespelare.

Han avslöjar sitt livsförändrande beslut för sig själv på Instagram:Om mindre än en månad börjar jag skådespelarskola! – Förstår du? Anthony Yigit förklarar, “Jag är mycket redo att bli en fattig student.”

Som professionell boxare representerade han Sverige vid de olympiska sommarspelen 2012 i London. Under sin proffskarriär har han tävlat i 26 matcher och vunnit 24 av dem.

Anthony yigit flickvän
Anthony yigit flickvän

By Wishful