Therese andersson arvingarna
Therese andersson arvingarna

Therese andersson arvingarna /\ Kort efter sin skilsmässa gjorde Casper Janebrink det överraskande beskedet att han kommer att bli pappa igen.


Sångaren i Arvingarna har nu gjort klart att han och mamman till hans ofödda barn inte kommer att bo tillsammans.

Casper Janebrink


En medlem i dansbandet Arvingarna, Casper Janebrink, meddelade på Alla hjärtans dag att han och hans fru Helena Janebrink skulle skiljas.

fortsätta

Han uttalade på Instagram då, “Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva individuellt och kunna fortsätta att vara vänner. Efter så många år är det svårt att tro.

Mitt hjärta känns som det har blivit nedskuret. En persons hjärta kan tydligt ses genomborras av detta. Det är bara naturligt att jag känner mig uppgiven och frustrerad, erkände hon.

Therese andersson arvingarna

Han avslöjade nyligen att han har hittat kärleken igen med 33-åriga Therese Andersson och blir även förälder för tredje gången till den 53-åriga dansbandsikonen.

Skilsmässan och mötet med en ny flickvän har alla gått ganska snabbt. Vi ska bilda familj med henne eftersom hon är gravid. Alla i rummet har mycket att bearbeta just nu. De unga. Familjemedlemmar.

De har gjort ett bra jobb med att hantera det. Han säger till Expressen att efter att alla har haft en chans att fundera över det här så kommer det att lösa sig perfekt i längden.

Erben-sångaren Casper Janebrink, 52, meddelade på Alla hjärtans dag i år att han och hans fru Helena bestämt sig för att skiljas efter 23 års äktenskap.

Helena Janebrink, Casper Janebrinks ex-fru, kommenterade skilsmässan genom att säga: “Trevligt att börja ett nytt liv med mina unga och jag.”

Casper Jarnebrink, 33, meddelade knappt tre månader senare att han och Therese Andersson, 33, väntar sitt första barn.

Så fort Casper träffade Therese Andersson, fastighetsmäklare från Lerum – gnistor sköt!

I samma ögonblick som vi båda lade märke till varandra började vi ett samtal. Therese är en glad, positiv och accepterande ung dam.

Han säger till Expressen att han stannade vid planen. Efter att ha sett varandra för första gången började vi prata med varandra.

Therese är en glad, sällskaplig och optimistisk ung kvinna. “Det” är vad jag handlar om.” Casper Janebrink säger att de har en fantastisk relation.

Tills vidare, säger han Expressen, blir paret kvar.Kanske inte alls i början. Han förklarar att vi tar det lugnt på det här området.

Therese andersson arvingarna
Therese andersson arvingarna

By Wishful