Antonio lindbäck fru
Antonio lindbäck fru

Antonio lindbäck fru /\ När Lindbäck gjorde sin Speedway World Cup-debut gjorde han ett ännu större intryck än vad han tidigare gjort i Speedway Grand Prix-serien.

Gelsenkirchen Grand


Speedwaylegenden Lindbäck har meddelat att han går i pension inför årets Gelsenkirchen Grand Prix. Men 2008 valde Lindbäck att återvända till speedway och började tävla i Sveriges andradivision. Han återupptog sin professionella karriär 2009 och har inte sett tillbaka sedan dess.

Grand Prix-vinnaren

Som den första svenska Grand Prix-vinnaren vann han 2012 Speedway Grand Prix i Terenzano, Italien. Den 13 november 2020 bekräftade Lindbäck sin pensionering från speedway.

Alla som någonsin sett speedway vet vem Antonio Lindbäck är. Han har ofta varit den enda på arenan utan ett blått öga. ‘

“Antonio hör hemma med cykeln”, som legenden “Varg-Olle” Nygren en gång konstaterade, och Antonio har ofta kunnat uppnå det på grund av sin extrema talang, är motorsportens motsvarighet till bollsensation. Enligt vad han har sagt, åtminstone.

https://www.youtube.com/watch?v=GcgcC7q1tEM
Antonio lindbäck fru

Du har rätt, cykeln måste vara upphängd. Det faktum att jag började köra motorcykel här som barn tyder på att det måste vara något speciellt med den här platsen. Talang är en färdighet som kommer att ta lite tid att bemästra.

Bortsett från det är jag väldigt motiverad av att vinna till varje pris. Det tar milt sagt mycket tid och kraft.

Han debuterade som 16-åring med Tony Rickardsson på Masarnas scen. När jag såg Antonio med sin älskade moderklubb visste jag att han var klar. Arbetet med att tvinga pensionerade speedwayförare att stå still är en utmaning.

Masarerna hade använt honom flitigt sedan han återvände, men detta är hans sista match med laget och kommer att bli ihågkommen som “Mästarnas bästa spelare” i framtiden.

Ett av mina favoritnöjen är att se lopp på sprintbanan. Det är därför det är svårt att säga. Det bästa sättet att göra är att vara ute och ta några klunkar av något uppfriskande. Det är omöjligt för mig att fungera utan Speedway.

En värmebölja på 60 sekunder. Det blir inga fler värmeböljor idag. Om du vill slippa denna värme har du fyra värme kvar. Jag tycker att det är underbart att vi kan få ut en explosion av aktivitet ur sporten på några minuter.

Frågande sinnen vill veta, Faror. Livet kan vara dystert någon gång i framtiden där.

Alla extremsporter har samma problem. Detta är tänkbart en möjlighet. Det finns tillfällen mitt i det när du inte ens inser vad som händer. Vi som deltar i speedwayracing vet att det är en sport i sig.

När jag träffar en ny bekantskap, någon som verkligen vill spotta på mig, det är då det tar längst tid för mig. Det kan dock ha större inverkan än de tror.

Antonio lindbäck fru
Antonio lindbäck fru

By Wishful