Ida warg ålder
Ida warg ålder

Ida warg ålder /\ Ida Maria Warg, en svensk youtuber, podcaster och influencer, föddes den 27 november 1986, i ml. Hennes kanal har över 228 000 följare och över 62 miljoner visningar.

Årets

2016 vann hon Blog Awards i kategorin Årets friskvårdsblogg för sin långvariga fitness- och hälsoblogg.

I två år var hon och hennes man Viktor Frisk värdar för den prisbelönta podden Den Friska Wargen.

Snt är livet, podcasten Warg och Alexander Pärleros kör tillsammans, har sänt avsnitt sedan förra året. En son föddes 2018 och en dotter kommer 2021 för Ida och Alexander.

Sean Banan

Ida Warg tävlade bland annat mot Sean Banan i TV3:s Floor Filler 2006.

Warg började skriva för Mama i april 2020 efter att ha tillbringat föregående år på bloggsajten Baaam. Hon tog dock beslutet att sluta blogga mot slutet av augusti samma år.

“Valde namnet av olika anledningar”, fortsätter hon i en Instagram-story. Vi valde det delvis för att vi båda tycker att det är ett sött namn som låter bra med Elvis. Som en sista punkt, för jag tycker att det luktar en tuff tjej som ingen sitter på, vilket jag hoppas och tror att Alba är.”

Ida och Alexander bor i Marbella, Spanien, där deras dotter föddes. I ett Instagram-inlägg beskriver Alexander förlossningen som “tuff”.

Det var under vår vistelse på sjukhuset i Marbella som Idas hälsa började försämras och läkaren vägrade hjälpa henne då hon förberedde sig för att föda vår dotter.” Varför? Är det verkligen så? ÄR DETTA VERKLIGEN SANT?!

https://www.youtube.com/watch?v=bSFk7rT1J8Q
Ida warg ålder

sjukhuset och mitt försäkringsbolag kastade ut mig, och jag trodde inte att de menade allvar när de sa att jag var tvungen att ringa och krångla till dem. Jag är inte säker på varför hon tycker så mycket om mig.

Jag avgudar dig och är evigt tacksam att ni sammanförde en familj på två för att bli en familj på fyra ”I inlägget förklarar han.

Det är både spännande och förvirrande på samma gång. Jag har svårt att föreställa mig mig som tvåbarnsmamma, men jag är säker på att jag vänjer mig vid det i längden.

Återigen är jag sugen på att träffa den lilla och se Elvis ta på sig rollen som storebror. Gravida Ida sa till sin mamma: “Det ska bli så häftigt!” under våren.

Både Ida och Alexander har mycket slagkraft. Ida är vd för sitt eget kosmetikamärke och Alexander är bland annat hjärnan bakom “Framgångspodden”. 2018, samma år som Elvis Presley föddes, gifte sig paret.

Ida warg ålder
Ida warg ålder

By Wishful