Bruna flytningar gravid
Bruna flytningar gravid

Bruna flytningar gravid /\ Den 31-årige svenske skådespelaren Bill Skarsgrd har en lång rad anmärkningsvärda krediter till sitt namn.

Clown i filmen

Han är välkänd för sin roll som Pennywise the Clown i filmen IT. Bill är redan igång med sitt Netflix-projekt Clark, där han spelar rollen som Clark Olofsson.

Skarsgrd-familjen

Hans skådespelarskicklighet är inte unik för honom; det verkar finnas i familjen. Han är son till Hollywood-ikonen Stellan Skarsgrd, och ett av tre syskon i Skarsgrd-familjen som är skådespelare.

Alida Morberg, en 37-årig svensk skådespelerska, har fått stor uppmärksamhet för sin insats i SVT:s tv-serie “Breastfeeding Room”.

Alida Morberg, Bill Skarsgrds flickvän, är dotter till Per Morberg, tv-kock och skådespelerska. Skådespelartalangerna går alltså ner i familjen, även med dem.

Alida föddes i Hägersten, Stockholm, medan Bill föddes i Vällingby. De har inte gått långt alls.

Nu bor Bill Skarsgrd och hans sambo Alida Morberg i Stockholms stadsdel Södermalm med dottern Oona. Clark, en ny.

Netflix originalserie, kommer att debutera den 5 maj 2022. Clark Olofsson kommer att spelas av Bill Skarsgrd i tv-serien. Alida Morberg medverkar också i serien.

Första gången jag filmar med Bill kommer att vara efter nyårshelgen. Eftersom programmet har mycket explicit material kan det vara besvärligt att se den som ett par.

Bruna flytningar gravid

Anledningen till att Clark inte sätter på sig några kvinnor är på grund av mig (skratt). Alida har tidigare avslöjat för Aftonbladet att han är fasthållen av en 80-talsdjur.

Enligt hemsidan Moviezine är den mest sedda showen på Netflix just nu “Clark”, om en av Sveriges mest kända brottslingar.

Trots att den är baserad på Clark Olofssons liv klassas serien som en “gangsterkomedi”. Bill Skarsgrd spelar huvudrollen, och skådespelarens son Stellan Skarsgrds skicklighet har väckt mångas intresse.

Bill Skarsgrd, en 29-årig skådespelare och kändisson, har haft ett bra år. När Det 2 släpps och han blir pappa för första gången, spelar Bill den hotfulla clownen Pennywise i uppföljaren till Det, en kritikerrosad skräckfilm.

Bill och Alida Morberg, 34, meddelade i augusti förra året att de väntade sitt första barn. Bara ett år innan hade Bill meddelat att han skulle återvända till Sverige efter att ha bott i USA i flera år.

Bruna flytningar gravid
Bruna flytningar gravid

By Wishful