Carl Hedin Föräldrar
Carl Hedin Föräldrar

Carl Hedin Föräldrar /\ En skicklig ryttare och affärsman, Carl Hedin (född 1991) har mycket på tallriken vid trettioett års ålder. Många av oss har sett honom på Instagram, där han har ett stort antal följare.

Eques Management

Men Carl är också en exceptionell dressyrryttare, en eftertraktad ryttare och tränare, och skaparen av företaget Eques Management, och han har precis släppt en ny bok.

Hästpojken, som fokuserar på hästbeteende (2021). Vi kunde äntligen tillkännage Carls nya roll som Maya Delorez-ambassadör förra veckan.

Hur en typisk arbetsdag ser ut för Carl, och vilka råd han har till personer som vill utöva sin passion för att arbeta med hästar finns med i denna intervju.

Eftersom

Djur och etologi, studiet av djurs beteende, har alltid fascinerat mig. Eftersom min syster red och jag följde med henne till stallet kunde jag fokusera på hästar.

Som liten fick jag möjligheten att cykla genom idrottsskolans program “prova på olika sportkoncept”.

Carl Hedin Föräldrar

Det står något i stil med “Carl försöker rida med idrottsskolan och vill fortsätta”, i min mammas dagbok från den tiden. Som ett resultat av det blev jag tvungen att skriva in mig på en ridskola och har inte lämnat sedan dess. “

“Jag var bara 14-15 år när jag först upptäckte att jag ville jobba med hästar. I min ungdom minns jag att jag fantiserade om att jobba med hästar medan jag cyklade eller åkte moped till stallet.

Att vara hästmänniska är mer än bara att tävla eller driva ett företag; det innebär att leva hela livet runt hästar. När jag var liten fantiserade jag om att göra mitt favoritsysselsättning till mitt heltidsjobb.”

Den duktige dressyrryttaren Carl Hedin är däremot inte en som vilar på lagrarna. Långsiktig planering och uthållighet hjälper honom att nå dit: att bli Sveriges bästa ryttare.

Bortsett från det har han inga betänkligheter med att ta upp de negativa aspekterna av hästkulturen.

Det är lätt att bli svajad av en felfri yta på utsidan. Den som håller ett öga på Carl Hedin på säkert avstånd, som via sitt Instagramkonto, kommer att häpna över vad han gör.

Carl Hedin Föräldrar
Carl Hedin Föräldrar

By Wishful