Molly Hammar Föräldrar
Molly Hammar Föräldrar

Molly Hammar Föräldrar /\ Ella Molly Natalia Pettersson Hammar är en svensk singer-songwriter som föddes den 16 oktober 1995 i Ume.

Hammar

Musikerna Mimmi Hammar och Andreas Pettersson är stolta föräldrar till denna begåvade unga jazzsångerska och pianist. 2011 deltog hon i talangshowen Idol och slutade fyra.

Scandinavium

“I’ll Be Fine” var Hammars bidrag i Melodifestivalen 2015. Den 7 februari placerade hon sig och låten på sjätte plats i första deltävlingen i Scandinavium, Sverige. “I’ll Be Fine” var den mest sålda låten på iTunes för september månad.

I andra omgången av Melodifestivalen 2016 deltog hon med låten “Hunger.”. Hon tog sig till Andra chansen.

Hammar skrev låten Walk on Water, som sjöngs av Ira Losco i Maltas bidrag till Eurovision Song Contest 2016. Bidraget slutade elfte. Bidrag från Hammar var också en stor faktor för utgången.

Molly Hammar Föräldrar

Hon sjöng USA:s och svenska nationalsånger inför båda matcherna i NHL Global Series 2019 mellan Buffalo Sabres och Tampa Bay Lightning i Stockholm, Sverige, den 8 och 9 november 2019.

Som Nala hörs Molly Hammars röst även i den svenska versionen av Lejonkungen (2019).

Molly och Bob Sinclair släppte singeln “We could be dancing” 2021, och den höjde sig till toppen av de italienska radiosändningslistorna och topp 20 av de franska radiosändningslistorna.

Det var inte lätt att vara artist i corona. De flesta föreställningar och föreställningar var tvungna att ställas in på grund av de snäva säkerhetsbegränsningarna. Däremot föredrar Molly Hammar att prata om vad som faktiskt hände, snarare än de drömmar som lagts på is och önskan att få stå på scen.

“Alone” och “Get to know me first” var två av hennes mest populära låtar förra året. Ett Rockbjörnpris för Årets genombrottsartist delades också ut till artisten. Slutligen kommer även hennes EP med titeln “Loneliness” att publiceras senare i år.

Innan epidemin hade börjat hade jag konceptet för det. Som det visar sig är detta ett ämne som är viktigare än någonsin just nu.

Att lyssna på EP:n kan hjälpa dig att känna dig mindre isolerad. Jag kommer säkert att klara mig med ensamheten, men det kommer att ta tid.

Ensamhet handlar för mig om de tankar vi bär med oss ​​hela tiden. Vi kvinnor verkar ha blivit bättre på att diskutera våra brister och ge varandra stöd. Och jag skulle vilja vara en del av det och göra en insats.

Molly Hammar Föräldrar
Molly Hammar Föräldrar

By Wishful