Edvin Törnblom Föräldrar
Edvin Törnblom Föräldrar

Edvin Törnblom Föräldrar /\ Men det finns mer i historien. De hade tidigare diskuterat hur Edvin Törnbloms pappa hade spolat ner ris i toaletten. På porslinstronen har han upptäckt ännu ett konstigt fynd: en semla.

Edvins pappa

Arg på sin fars senaste försök att överträffa sig själv, vägrade Edvin att ens nämna händelsen för sina föräldrar, och trodde att det var ett skämt. Edvins pappa avfärdar dock aningen och tror att händelsen verkligen var allvarlig.

Som Edvin Törnblom helt riktigt påpekar är det bara män som vågar spola ner föremål i toaletterna.

handlingar

När hon ringer Edvins mamma är det tydligt att hon inte stöder sin mans handlingar:

Hon håller med och säger: “Jag tror att det är säckigt och jag har alltid trott det.”

Edvin Törnblom Föräldrar

Törnblom upplever att Edvins oförmåga att inta vissa måltider beror på faderns märkliga ätbeteende. Som ett resultat kommer Edvin att berövas ris och semla på fettisdagen.

Han förklarar på podden att att se mat som man borde tycka är utmärkt där bajs och puss generellt ligger är något man inte vill bevittna.

Infödd i Nacka, Sverige, Edvin Törnblom, 25, gick ut Adolf Fredrikgymnasiets gymnasieskola. Han är för närvarande bosatt i Stockholm, Sverige. En före detta bagare blev han berömmelse som en sändningspersonlighet och TV-presentatör.

För att följa sin dröm kontaktade han först många produktionsföretag, vilket kulminerade i att han erbjöds en praktikplats på Breaking News – trots att han inte hade någon yrkesutbildning!” På Instagram har han för närvarande över 90 000 följare, vilket är en stor bedrift.

Det är det dummaste Edvin Törnblom någonsin hört, men hans pappa skrattar och säger till honom: självklart är det lagligt att spola ner matrester i toaletten.

Om du spolar något som inte ska spolas i toaletten varnar Stockholms vattenverk för att det kan orsaka stopp i avloppet eller rörsystemet.

Som ett resultat av detta föreslås inte att bryta detta beteende! Som tv-värd har Edvin tidigare medverkat i ett antal program.

Tar över för Big Brother som programledare 2020. Han har å andra sidan högre ambitioner för sig själv som sändare. Melodifestivalens regissörsuppdrag är vad Edvin strävar efter en dag!

I Benjamins sjätte avsnitt gör han ett framträdande som programledaren. Benjamin Ingrosso, en 23-årig musiker, är rasande efter att ha fått veta denna chockerande information.

På grund av Edvins ogillar mot pasta är det så. Förrätter och godis är andra favoriter hos honom, men han säger att han sällan lagar dem hemma.

Edvin Törnblom Föräldrar
Edvin Törnblom Föräldrar

By Wishful