Ingemar hammarström ålder
Ingemar hammarström ålder

Ingemar hammarström ålder /\ När det kom till omhoppning om juniormästerskapsmedaljerna möttes ngemar Hammarström och Kajsa Björe.

Ingemar och Captain Sparrow var de sista som tog fältet, men de lyckades hålla kvar för vinsten med mindre än två sekunder.


Enligt den olympiska guldmedaljören, “Min häst är verkligen en fantastisk fighter och fungerar till 100 % för mig.”


Tjugoen juniorer gick vidare till finalen som gick på söndagen. Under sin resa mötte de 13 hinder från 1,40 till 1,80 fot höga. Det blev en omhoppning mellan Ingemar Hammarström och Kajsa Björe som red felfritt under hela tävlingen.

Det löste

Kajsa körde ett felfritt sista varv, men hon höll på att komma till kort. Det löste sig för henne eftersom bommen svängde på rätt sätt och sedan lade sig ner igen, vilket var bra.

Efter loppet säger Kajsa: “Det är häpnadsväckande att hon klarade det, så mycket tur vi hade.”

temperatur

När helgen drar ut på tiden stiger min hästs temperatur, så jag är glad att jag kunde hoppa idag. Eftersom jag var den första som gick hade jag ingen aning om hur snabb Ingemar skulle bli.

Som ett resultat kunde jag gå så fort jag ville utan att behöva oroa mig för att bli skadad.De senaste tre åren har Kajsa ridit sin häst.

Trots sin ringa storlek har hon en stålsatt vilja och ett enormt hjärta. Inför sin tur på banan hade Ingemar chans att se Kajsas lopp. Efter sin äldre syster, Klaras död, har kapten Sparrow tagits över av honom.

På grund av de många utmaningarna är det ett behov att vara felfri. Det var mer ett fall av att jag försökte göra min egen grej och se vad som hände.

Ingemar hammarström ålder

Kapten är en blixtsnabb individ i sin egen rätt. I så fall vill man inte komma ut ur loppet med känslan av att ha krossat det sista hindret, förklarar guldmedaljören.

Han äger en guldmedalj från EM, men dagens SM-guld är hans mest prisade ägodel.

Enligt mig har konkurrensen på årets SM varit riktigt stark. Under SM åkte även Ebba Kewenter felfritt över hinder.

Men på grund av ett frustrerande timingproblem kunde hon inte fortsätta med hoppet. Bronsmedaljen är dock ett underbart tröstpris för henne.

Det var en rejäl utrustning. Det var frustrerande eftersom jag inte trodde att jag hade det efter det sista hindret. Och min häst gjorde ett fantastiskt jobb med att hoppa. Som hon fortsätter: “Det är vårt första SM, och jag har bara åkt det sedan jul.”

Det fanns tillfällen då jag flöt ut efter trekombinationen, men det var inte så illa som jag trodde att det skulle vara. Jag var arg, men jag måste släppa det nu. Det hade varit mycket värre om jag inte hade fått en medalj.

Ingemar hammarström ålder
Ingemar hammarström ålder

By Wishful