Pernilla nyrensten ålder
Pernilla nyrensten ålder

Pernilla nyrensten ålder /\ Som Pernilla Nyrensten förklarar var det ingen som trodde på föreställningen först och det krävdes mycket arbete innan de kunde börja anställa personal.

Ett väldesignat, färgstarkt, välsittande och prisvärt friluftsklädesföretag var något vi ansåg att det saknades. Termen “glad utanför” används ofta för att beskriva det.

Beslutet att investera 300 000 kr var tufft, men jag är väldigt glad att vi gjorde det! “

konservativ

Enligt de personer som rådde oss är utomhusverksamheten alldeles för konservativ för färg, så vi uppmanades att inte investera i färgade kläder.”

Experter var skeptiska till Revolutionraces premiss och dess förmåga att lyckas. Med tanke på resultatet är det uppenbart att detta är inget bra råd.

anläggning

Det var nödvändigt för mig att flytta en hel samling från en anläggning som använde den felaktiga tryckprocessen på alla tryck på grund av detta” (kläder med tryck är noterade). Trots löften om att rätta till det fick vi att göra med en såld- ut produkten i fem månader för att de inte kunde. Kunderna var missnöjda och jag kände mig hemsk, men vi kommer helt enkelt inte att erbjuda varor av låg kvalitet; även om beslutet var smärtsamt var det rätt.”

Som så ofta går allt ihop på samma gång. Efteråt ska jag ta en joggingtur för att rensa tankarna. “Så är det bara att börja jobba och gå till jobbet.”

Pernilla nyrensten ålder

Som en kvinna uttryckte det, “En designerväska är bara en blygsam kompensation för att ha arbetat så hårt.”

“Viktig. När mitt sinne börjar bli överhettat av att jobba för hårt tar jag en mental paus genom att komma ut i naturen och göra saker som att vandra, springa eller läsa.

Det är nästan omöjligt att övertyga mig själv att lämna en karriär som jag tycker så mycket om. De två kompletterar dock varandra.

Uppmuntra din personal när det går bra, ge dem konstruktiva kommentarer och fira när det går bra tillsammans.

Att göra roliga saker tillsammans utanför jobbet och göra det uppenbart att det är allas ansvar att det lyckas kommer att bidra till en känsla av gemenskap.

Alla fick välja sina egna solglasögon och äta tårta med “200 miljoner” ord på efter köpet av solglasögonen.

“Jag kan inte hinna med allt jag vill!” Och som ett resultat måste vi skjuta upp leveransen av våra produkter.

Revolutionrace hade bara börjat blomstra, och företaget var rädda för att anställa. Sedan var det svårt eftersom vi packade alla paket själva, blev modeller själva, fotade själva och skötte all marknadsföring och betalningar själva.

Vi jobbade med tio personer, vilket var riktigt tungt men nödvändigt om vi skulle lyckas . Eftersom vi har ytterligare personal har problemet åtgärdats och det var värt mödan.

“Jag heter Mia Brunell. Det är min åsikt att hon är ond, men hon har mycket att säga.

Pernilla nyrensten ålder
Pernilla nyrensten ålder

By Wishful