Melina criborn ålder
Melina criborn ålder

Melina criborn ålder /\ Jacob “Naus” Criborn, 31, och hans fru, Melina, 31, väntar sitt andra barn.Med den sista filmen “Can’t wait to see you”, säger hon i en Instagram-video med ultraljudsundersökningar av dottern Cleo.

Wahlgrens värld

På Kanal 5 träffar vi Melina regelbundet i “Wahlgrens värld”, där hennes bror Benjamin Ingrosso redan är gudfar till hennes och Jacobs första barn. Melina och Bianca Ingrosso är fantastiska vänner.

På en könsavslöjande fest i torsdags avslöjade Bianca bebisens kön för sina vänner, och Melina avslöjade att Bianca kommer att bli gudmor på Instagram Stories.

Gravid med sitt första barn lade Melina Criborn noggrant ut videor varje vecka på sin YouTube-kanal under sin tidigare graviditet.

Filmen om hennes födelse, där hon nådigt delar videor och sina tankar och känslor, har visats mer än 350 000 gånger. Cleo föddes på mindre än tre timmar efter att de första smärtorna kändes.

https://www.youtube.com/watch?v=i4uCAjrAIVc
Melina criborn ålder

Det var efter bröllopet som hon och hennes man Jacob bestämde sig för att anta hans efternamn, Criborn, snarare än Melina Sundberg Hultner.

acob “Naus” Criborn, 31, och hans fru, Melina, 31, väntar sitt andra barn, en flicka.

Med den sista filmen “Can’t wait to see you”, säger hon i en Instagram-video med ultraljudsundersökningar av dottern Cleo.

Melina och Jacob knöt ihop säcken i Palma i september. Många nära vänner och familjemedlemmar, samt ett stort antal välkända gäster, var närvarande vid bröllopet.

De var toastmasters vid Biancas och Benjamin Ingrossos bröllop, och alla berättelser och bilder från evenemanget är rykten om magi, kärlek och fest. Hon tillägger i videon, “Det är det coolaste jag någonsin gjort. Jag vill bara göra det igen och igen.”

Den här sidan ändrades senast den 6 december 2021. Melinas och Jacobs könsavslöjande firande visas i en ny YouTube-video, och vi ser att de väntar en pojke. Bianca gudmor och “Kolan” gudfar – ett riktigt radarpar – har blivit gudföräldrar till vår son idag.

De sa ja, och det gör oss överlyckliga och uppskattande.Det är ännu inte säkert om Cleos lillebror eller syster blir ett syskon till Melina och Jacob.

Melina criborn ålder
Melina criborn ålder

By Wishful