Martin Järborg Familj
Martin Järborg Familj

Martin Järborg Familj /\ “Vi fortsatte att sola och kyssas tills stängning”, skrev TV4-profilens följeslagare på Instagram och avslöjade tekniken som fick henne att kollapsa och har hållit deras kärlek vid liv.

De flesta skulle hålla med om att kärlek är en vacker sak, och många av oss har förhoppningar om att en dag träffa “den ena”.

Många av dem som var framgångsrika i att utföra denna uppgift skulle hålla med om att den dök upp när de minst anade det.

befolkningen

Så verkar vara fallet med Martin Järborg som dagligen hälsar på hela svenska befolkningen i TV4:s Nyhetsmorgon.

framgångsrik

Eftersom han också är man och förälder är han en framgångsrik offentlig talare. Hans liv höll på att förändras för alltid när det oväntade inträffade för 17 år sedan en juninatt 2004.

Martin Järborg, 42, och Camilla Järborg, 36, träffades första gången när de båda var i 30-årsåldern. Paret är nu lyckligt gifta, har två barn, och de delar alla ett hem på Lidingö.

Paret tog till Instagram för att uppmärksamma deras första möte, som inträffade för 17 år sedan i helgen.

Ett hjärtligt grattis till mig som tog tag” När jag var 17! I diset av cigarettrök! Han klev fram till tallriken i Metropolis och levererade det vattentäta exemplaret.

Som Camilla förklarar garvade hon och sedan pratade vi, garvade lite till, och kysstes tills solen gick ner.

Prat, garvning och kyssar har varit konstant sedan dess, med livets utmaningar blandade mellan de två aktiviteterna. Fram till nu har det varit vi.”

Martin Järborg Familj

När Jesper Börjesson lämnade Nyhetsmorgon förra året tog Martin Järborg hans plats. På bara några veckor har han blivit en omedelbar fanfavorit och en ständig källa till nöje för programmets tittare.

Men även den jovialiska och optimistiska värden har fått ta itu med några motgångar i sitt personliga liv. Även hans älskade farfar, bortgångne utrikeskorrespondenten Bo Järborg, togs ifrån honom. Hans farfar var ett fantastiskt exempel för honom att se upp till.

Rabatt på fyra väskor från HelloFresh upp till 925 kr gör livet bara så mycket bättre. Gå in på HANT925 för att få.

Expressens hjärtskärande historia, som publiken kanske inte är medveten om. Hans pappa dog i cancer samtidigt som han började sitt nya jobb på Nyhetsmorgon.

Allt lever, och sedan är det inte det. Eller å andra sidan… Pappa fick diagnosen cancer och var tvungen att sätta på livstöd. Innan han dog hade han varit sjuk i drygt ett år.

Rent logiskt kunde jag acceptera det faktum att han inte skulle ha mycket längre kvar att leva. Men han hävdar att efter hans död verkade allt konstigt, hemskt och tomt.

Martin Järborg Familj
Martin Järborg Familj

By Wishful