Sandra beijer pojkvän
Sandra beijer pojkvän

Sandra beijer pojkvän /\ De flesta av er var intresserade av att lära er mer om Magnus när jag bjöd in er att skriva rubriker till blogginlägg.

Det är därför jag kom på den här listan med frågor att ställa en potentiell pojkvän. Även om Magnus snubblar över det här inlägget när han läser min sida så är det allt för dig.


För två år sedan träffades vi först i slutet av februari. Jag gick till Kken med Michelle. Som ett resultat samlades hela skolan på Berghs för att fira hennes examen.

Magnus och jag gick på Berghs i samma ögonblick, och jag kunde se honom tre meter bort. När jag gjorde det till en punkt att sitta nära honom började han prata med mig.

Jag kunde

Jag kunde inte göra så mycket mer än att välkomna och byta några ord eftersom jag var där på en dejt.


Följande dag planerade Michelle en fest, så jag bad henne ta med Magnus och skrev att jag tyckte att han var den vackraste pojken jag någonsin sett i min anteckning till Michelle.

Tre böcker

För sin blogg “Nio till fem” blev 37-åriga Sandra Beijer ett känt namn. Tre böcker och manus till en framtida SVT-produktion, “Allt det blir kvar”, har hon skrivit sedan dess.

Hennes sambo, Göteborgs-kulturella Postens chef Björn Werner, och hon meddelade tidigare i våras att de väntar sitt första barn tillsammans.

En gång skrev hon: “Japp ja box det är en bebis”, tillsammans med en bild på hennes gravida mage.

Nu när de har fått sitt första barn är paret överlyckliga.

Sandra beijer pojkvän

Beijer bildar bildtexten “Två timmar innan jag träffade mitt barn”, med platsen för Södersjukhusets förlossningsavdelning.

Sandra Beijer har redan avslöjat sitt nya romantiska intresse: Göteborgspostens kulturchef Björn Werner.

För ungefär två år sedan började Sandra Beijer och Björn Werner dejta. Denna nya tillgivenhet för Expressen hölls hemlig av författaren fram till våren 2020, då hon avslöjade den.

Jag stöter på någon jag har en stark dragning till. Det ger en varm, inbjudande atmosfär.

Innan klockan 11 på fredagen lade Sandra Beijer upp en bild på sig själv i sjukvårdsrockar på sitt Instagramkonto.

Som en sidoanteckning försvarade Björn Sandra 2014 när hon anklagades för klassförakt för att ha klätt sig i Paradise Hotel-kostym och deltagit i en fest med tema efter hotellet.

När jag såg den blev jag överlycklig, speciellt efter att ha läst Sandras blogginlägg där hon svarar på en fråga angående hennes relationsfilosofi.

Sandra beijer pojkvän
Sandra beijer pojkvän

By Wishful