Wilma Ekwall Föräldrar
Wilma Ekwall Föräldrar

Wilma Ekwall Föräldrar /\ Patrick Ekwall, den beundrande sportkrönikören du såg på TV, är ett bekant ansikte. Du känner inte Patrick, den oroliga två småbarnspappan, eller Ekwall, den hårt arbetande sonen som hans far övergav när han var en liten pojke.

Porsche Cayenne

Patrick Ekwall stryker med handen över silverfärgen på sin Porsche Cayenne.En tum lång repa produceras sannolikt av en metallnyckel.

Som TV4-krönikör vet Patrick Ekwall, 41, hur man får folk att känna något. Han bär också återverkningarna av sina handlingar.

Jag arbetar

Det här är femte gången du frågar om det här. Jag saknar ord. Jag arbetar som sportkrönikör för ett nationellt tv-nätverk.

Har inte, för att uttrycka det på annat sätt, mördat ett enda barn. Du får det att låta som om alla är ute efter mig och vill smälla en snara på mig. Allt är dock inte dåligt. Det är med största sannolikhet ett 50/50-skott.

I min föräldraroll är jag benägen till känslor av självtvivel. Har jag verkligen ingen aning om hur man uppfostrar barn? Hon heter Wilma nu och är sju år gammal. Jag är inte säker på vad jag ska göra i vissa situationer.

Karies. Jag arbetade på porslinsfasad i Carola-stil för fem år sedan. Endast ett keramiskt skal har placerats över det som är kvar av den naturliga tanden.

Jag strävade efter att ha en uppsättning pärlvita. Att göra det fick mig att må bättre om mig själv. Kostnaden per tand var $5 000. Och jag klarade fyra. Det är tjugo tusen.

Hannah Ekwall, en 39-årig tvåbarnsmamma, dog förra veckan. Efter att ha kämpat mot en inoperabel form av bröstcancer.

Desperat: Vi har förlorat en kär mamma, en underbar kärlek och någon som bara ville tjäna människor och sprida glädje.

Även om jag vet att Hannah tyckte att vi var tvungna att göra det, “Det är så fruktansvärt orättvist och jag vet inte hur jag ska gå vidare.”I ett inlägg på Instagram skrev hennes man Patrick Ekwall:

Som ett resultat tog Patrick och Hannah beslutet att vara ärliga om sin erfarenhet av att uppfostra ett barn med cancer i familjen framåt. De uppdaterade ständigt sina konton i sociala medier för att hålla sina följare uppdaterade om Hannahs framsteg.

Wilma Ekwall Föräldrar

De första rapporterna visade att allt var okej och att läkarna verkade återhämta sig snabbt från den fruktansvärda sjukdomen.

Ett bakslag inträffade dock i höstas, då man upptäckte att cancern spridit sig i hela kroppen.

“Jag skulle vilja ta tillfället i akt att rikta min uppriktiga tacksamhet till alla jag är minst sagt otröstlig.

Alla var övertygade om att min frus åtta månaders bröstcancerbehandling hade varit en framgång. Sjukdomen har spridit sig till Patricks lever och kan ha migrerat till andra delar av hans kropp, skrev han på Instagram.

Wilma Ekwall Föräldrar
Wilma Ekwall Föräldrar

By Wishful