Linda pira pojkvän

Detaljerad information om Linda pira

ålder37 år
FödelseortSpånga
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumAugust 25, 1985
yrkeSvensk rappare
Civilståndensam
föräldrarKjell Giraldo
familjDani M
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd181 cm

Linda pira Biografi

Linda växte upp i en mångkulturell stadsdel i Angered, där hon exponerades för en mängd olika musikgenrer, inklusive reggae, dancehall och hiphop. Hon var fascinerad av hur dessa olika musikstilar förde människor samman och lät dem uttrycka sig. Redan som ung visste Linda att hon ville bli musiker. Hon började skriva sina egna låtar och rappa i lokala tävlingar när hon var bara 15 år gammal. Hennes talang fångade snart den svenska musikbranschens uppmärksamhet och 2011 skrevs hon på skivbolaget “Röjden Records”.

By Wishful