Tommy nilsson flickvän
Tommy nilsson flickvän

Tommy nilsson flickvän /\ Tommy Nilsson är en av Sveriges mest uppskattade artister tidlösa hits som “Öppna din dörr” och “En dag”.

Framgången garanterar dock inte lycka, och det kan Tommy intyga från sitt eget livs upp- och nedgångar.

dramatisk

Tommys situation har förbättrats dramatiskt sedan dess. Linda, hans 19-åriga älskare, var katalysatorn för en dramatisk förändring i hans liv.

Tommy skilde sig från Malin Berghagen, hans exfru sedan 14 år, 14 år sedan. För artisten som hamnade i botten var det en mörk tid.

Absolut

Efter det gick jag vilse i missbrukets labyrint. Absolut. Men, hävdar han i en intervju med Allas, kärlek kan göra galna saker med en:

Det är säkert att säga att när jag träffade Linda första gången hade mitt liv skakat av en smärtsam skilsmässa.

https://www.youtube.com/watch?v=dBSHxn7lIXI

Trots att han inte hade det hälsosammaste livet stoppade han 50 fiskar i krokarna och kom till insikten att det nu fanns två vägar att gå. Jag har två alternativ: Antingen spänner jag mig eller så hamnar jag på en hörnpub.

Linda Olsson, professionell musiker, uppträdde på Göta Lejon samtidigt som Tommy i musikalen Sound of music.

Efter att de två showerna var klara träffades de för första gången och blev omedelbart förälskade i varandra. Även om det har gått 13 år sedan händelsen är paret fortfarande förlovade och planerar sitt bröllop.

– Bröllopsförberedelserna fortsätter, och har gjort det i mer än fyra år nu. Välj bara en tid som passar dig. Det verkar som att “visst fan, vi skulle gifta oss” ibland.

Som ett resultat är ingen av oss i fara. Trots att vi ger det som ett tecken på vår tillgivenhet dagligen, är det egentligen bara ett papper.

Han har dock gjort klart för Expressen att det är något som kommer att inträffa vid enstaka tillfällen. Den 62-årige Tommy Nilsson, en välkänd artist, ska bli farfar till sex barn.

Han och 42-åriga Linda Olsson, hans flickvän sedan tre år, väntar nu sitt andra barn.

Aftonbladet har bekräftat Linda Olssons graviditet genom att lägga upp en bild på hennes gravida mage på Instagram för att hedra Tommy Nilssons födelsedag.

I ett sms säger hon, “Vi är verkligen glada och det här är en fantastisk present i denna märkliga tid.”

Deras första barn föddes 2011. De har varit tillsammans sedan 2008.

By Wishful