Tomas ledins fru
Tomas ledins fru

Tomas ledins fru /\ Tomas Ledin, 67, är en älskad artist i hemlandet Sverige. 1972 lanserade han sitt debutalbum Restless Mind och sedan dess har han tillhandahållit flera populära låtar som Summer is short, Right now! och en del av mitt hjärta.

Det framgår att Tomas inte har några planer på att gå i pension trots att han uppnått den obligatoriska pensionsåldern.

Sharp Mode

2018 reste han med sin krogföreställning Sharp Mode och under inspelningen av filmen Part of My Heart, som är baserad på hans låtar, hade han ett finger med i spelet.

Nöjesbladet citerar honom som sagt: “Jag är en exekutiv musikproducent eftersom inspelningarna låter så bra; jag har övervakat inspelningarna så att de låter bra.”

För att spendera mer tid med familjen har artisten dock valt att skjuta upp turnén några år.

Jag har inte för avsikt att ge upp mitt jobb snart. Tomas hade i en intervju med Aftonbladet för två år sedan uppgett att han planerade att ta en paus från scenen men skulle fortsätta skriva musik om det skulle gå bra.

Tomas ledins fru

Marie Ledin, 62, har varit Tomas Ledins fru sedan 1983. Sångerskan har tidigare i en intervju med Expressen diskuterat hur hans äktenskap med sin fru har förvandlat honom som person.

Sedan två år tillbaka har John Ledin varit gift med grevinnan Alexandra Hamilton. Anni-Frid Lyngstad, Efva Attling, Ulf Ekberg och Johns gudmor Eva Dahlgren hörde till de många välkända gästerna på den påkostade affären.

Theo Ledin, som är bosatt i Stockholms stadsdel Södermalm, är en musikentusiast, enligt sin pappa. Tomas hävdade i en intervju 2009 att Theo, då 17, gick en annan väg än hans pappa gjorde när han var 17.

– Theo, som fyller 17 år, skriver musik. Han är DJ och i den världen. Tomas Ledin hävdade då att musiken var en helt annan, men frenesien förblev densamma.

När jag var yngre var jag en riktigt reserverad individ. Norrlandspojk. Expressen 2018 citerar honom för att Marie har gjort honom “totalt mer social” eftersom hon är så utåtriktad.

Marie och Tomas Ledin är föräldrar till John (31) och Theo (27), som båda bor hemma. Båda pojkarnas adresser är i Stockholm, där även deras föräldrar är bosatta.

Tomas ledins fru
Tomas ledins fru

By Wishful