Viktor norén fru
Viktor norén fru

Viktor norén fru /\ Han förändrade hela sitt liv när han fick reda på att han skulle bli förälder och förstod exakt vilken typ av pappa som inte var vad han ville vara.


“Nemo möter en vän” är där han berättar om hur hans liv har förändrats och hur han upprätthåller en sund relation med sin fru.

första barn

Jag anstränger mig för att behandla det med respekt. Det var som en för-OS-investering för mig när frun blev gravid med vårt första barn, enligt honom på podden.

Det var en positiv läroupplevelse för både Gustaf och Viktor , bröderna Norén.

Redan efter den första natten insåg jag att jag skulle vilja ägna tre eller fyra dagar åt att prata om det. Att ha den här upplevelsen var verkligen kraftfull.

hemkomsten

Viktor Norén har tidigare berättat att man efter hemkomsten kände ett behov av att begrunda dagens händelser länge.

Viktor Norén, en av de äldre bröderna, har alltid velat ha en egen stor familj.Viktor Norén är pappa till tre barn, varav den äldsta fyllde åtta år förra året.

Norén tillägger att att få barn nu är ett stort life-hack eftersom de äldre barnen har hjälpt till mycket och tagit hand om sina nya syskon.

Viktor norén fru

Det är mycket lättare nu när jag inte har att göra med två barn. Det är svårt för mig att ge upp min kärlek till bebisar. Att han inte blir bebis snart, han fortsätter att äta upp mig.

Så länge jag kan minnas hade min familj fyra medlemmar, och jag växte upp med att tro att det var där jag skulle vilja tillbringa mitt liv.

För att leva i ett tillstånd av eufori måste du bilda en egen grupp. Du behöver inte ringa någon, för du har dina nära och kära vid ditt bord. Och när jag blev pappa insåg jag hur mycket jag hade internaliserat det när jag fick mina egna barn.

Han säger till Nemo Hedén i podcasten “Nemo träffar en kompis” att det här är hans barn, men att de också är hans nya bästa vänner.

TV4-programmet Så mycket bättre medverkar Norén-bröderna Gustaf och Viktor Norén. De har spelat musik sedan tidernas begynnelse.

Bröderna Norén, Gustaf och Viktor, hade båda långa och givande karriärer inom musiken, var och en på sin egen ort. Mando Diaos Gustaf Norén och Sugarplum Fairys Viktor Norén är bröder som spelar i olika band.

Men när båda bröderna lämnade sitt band uppstod en möjlighet för bröderna att återuppta sitt musikaliska samarbete.

När de återförenades för första gången på 20 år kändes det som att de hade återvänt till början. Hymns to the rising sun var resultatet av ett samarbete mellan bröderna i höstas.

Viktor norén fru
Viktor norén fru

By Wishful