Alexander Sjögren Happy Jankell
Alexander Sjögren Happy Jankell

Alexander Sjögren Happy Jankell /\ Det avslöjades i juni förra året att skådespelerskan Félice, 28, dotter till Annika Jankell, 57 och Thorsten Flinck, 58, väntade barn. Winston föddes i november, och han har inte bara vunnit sina föräldrars hjärtan.

Winston arbetar

Happy Jankell, Félices 26-åriga syster, tillbringar mycket tid med sin brorson och gör ett utmärkt jobb som moster. När hon inte umgås med Winston arbetar Happy som skådespelerska som sin syster.

programmets presskonferens

Ambassadören, en ny Viaplay-serie som har premiär i höst, innehåller Happy som karaktär. I ett tillfälligt möte med Hänt på programmets presskonferens öppnade hon upp sig ytterligare om sina tankar och känslor kring att få bli moster.

Det är en otrolig sensation. Denna lilla varelse är min mest värdefulla ägodel. Att se min syster, som är min bästa vän och bollplank för allt, kliva in i mammapositionen är väldigt roligt. Enligt Happy är jag imponerad av hennes arbete.

Efter några år tillsammans är Alexander Sjögren och Happys kärleksrelation still going strong.

Vi två har varit tillsammans i tre och ett halvt år och det går bra. Som ett resultat är hon och jag “väldigt kära”, skrattar hon.

Alexander Sjögren Happy Jankell

På grund av deras fantastiska partnerskap tror Happy att hon vet hemligheten bakom en långvarig kärlek.

Det är inget fel med att ha ditt eget liv, dina egna vänner och en plats att ringa hem när du är kär. På samma sätt som du inte behöver göra allt tillsammans, är det förmodligen extremt viktigt att göra det. Jag skulle säga att vi är skickliga på båda områdena.

I serien kommer ett gäng vid namn Dystopia att arrangera ett evenemang som heter Dystopia, som kommer att streamas live.

För att förbereda och planera för våra gäster från hela Europa kommer vi att vara en grupp ungdomar som kommer att ansvara för själva evenemanget.

Vår plats är en övergiven fabrik som är både läskig och cool på samma gång. Man märker tidigt i serien att något är fel.

För att hjälpa till med detta projekt har hon tagit ledigt från sitt jobb som sjuksköterska på akuten. Hon lade sina skådespelarambitioner på is för att bli sjuksköterska och hjälpa andra. Hon är en anständig människa med mycket medborgerligt mod.

– Att ha en ny medlem i familjen är en underbar upplevelse som känns som den bästa presenten man kan få. Jag skulle säga att jag spenderar mer tid med honom än någon annan kille. LOL! Den bästa Winston är Winston, utan tvekan.

Alexander Sjögren Happy Jankell
Alexander Sjögren Happy Jankell

By Wishful