Filip bonde söker fru
Filip bonde söker fru

Filip bonde söker fru /\ På hans gård utanför Strömsholm hittade Filip och Ellinor slutligen varandra i slutet av inspelningen, och nu njuter de av ett glad och kärleksfullt liv tillsammans.

flitigt

För Ellinors Instagram-följare dokumenterar hon flitigt parets dagliga rutiner. Klicka här för att lära dig mer om henne och livet på Filips Farm.

följare som

När Bonde som söker hustru-Ellinor publicerade ett oväntat foto på sitt Instagram-konto på tisdag morgon, var det förmodligen några av hennes följare som satte kaffet i halsen. Hon hade lämnat landsbygdslivet på Filips gård och var nu på en flygplats efter att ha återvänt till staden.

Tänk om hon aldrig återvände till gården? Tack och lov är detta inte fallet. Ellinors bildtexter för flygplatsfoto informerar tittarna på att hon kommer att vara i Tyskland i en vecka på affärer.

Nu undrar du om vad hon gör hela dagen, och det är precis vad hon har sagt på Instagram tidigare.

Plutos ägare, Ellinor, säger att hon får många frågor om vad hon gör under dagen.

Filip bonde söker fru

Och det visar sig att hon har landat en drömposition som gör att hon kan kombinera sitt arbete med sina favoritdrivna tidsfördriv.

Min bakgrund är inom journalistik och jag arbetar för närvarande för Swedish Equestrian Federation som kommunikatör. I Ellinors ord, “Jag är en gammal hästflicka, därför passar det mig perfekt.”

Trots att hon tycker om att gå till sportevenemang tillbringar hon mycket av sin tid hemifrån i dag.

För att undvika rykten säger Ellinor Eke-Göransson att hon avslöjar deras splittring på Instagram.

Min relation med Filip har avslutats. “Mitt liv har aldrig varit bättre som det är nu. Hon säger i sin dagbok:” Samtidigt har det orsakat mer ångest och sorg än jag någonsin kunde ha förväntat mig.

Filip bonde söker fru
Filip bonde söker fru

By Wishful