Bianca Salming Pojkvän
Bianca Salming Pojkvän

Bianca Salming Pojkvän /\ Börje Salmings dotter, Bianca Salming, 22, är dotter till Katarina Pettersson, livsstilsexpert. Salmi, en liten stad nära Jukkasjärvi, är där jag är född och uppvuxen.

Bianca började sin idrottskarriär i Vaxholm, där hon tävlade i gymnastik, dans och ishockey som tonåring.

Viggbyholm

Efter att ha flyttat från Waxholm till Viggbyholm bestämde hon sig för att gå i sin pappas fotspår och spela hockey i både flick- och pojklaget.

Hockeysverige


Bianca berättar i en intervju för Hockeysverige att friidrotten var det som drog henne mest, trots att hon utmärkte sig både på och utanför isen. Hon var tvungen att fatta ett beslut, och hon bestämde sig till slut för att satsa på friidrott.

Bianca Salming Pojkvän

Lyckligtvis för henne har hon sedan slagit otaliga personliga rekord och vunnit ett flertal SM-guld i en mängd olika friidrottskategorier, inklusive sjuor, femkamp och höjdhopp.

För Bianca är en romantisk koppling inget hon söker, enligt en intervju med Expressen 2017. Hon hävdar att ett förhållande skulle begränsa hennes förmåga att resa och se världen.Det är så lugnt och trist där ute! – “Då”, sa hon.

På frågan om långvariga relationer på hennes YouTube-kanal i maj 2020, erkänner hon att hon aldrig har varit i en.

Hon påstår sig ha träffat en man i högst sex månader innan hon bestämde sig för att sluta. Men på sin egen Instagram var Karl George Maxwell Sundin, 22, på bild med henne i somras, och det är inte klart om de är ett par eller inte.

Som personlig tränare och Adidas talesperson är Bianca välkänd på sociala medier. Idag har hon mer än 23 000 följare på Instagram.

Hon arbetar också som sjukgymnast och skriver ofta om både sitt jobb och privatliv på sociala medier. Med Adidas samarbetar hon på en YouTube-kanal för att ge träningsråd. Du kan hitta henne på Instagram genom att följa länken nedan.

Sedan några år tillbaka bor Bianca ensam i stadsdelen Vasastan i Stockholm.

Det finns en kvadratfot för över 4 miljoner kronor i denna sekelskiftesbostad från 1800-talet.

Pappa Börje Salming verkar vara bekymrad över Biancas beslut att bo ensam. Bianca berättar för Carina Bergfeldt att hennes pappa förbjuder henne att elda i den öppna spisen eftersom han är rädd att hon kommer att göra det ensam. Det förklarar Bianca i intervjun.

SVT sänder hela intervjun i kväll klockan 21:00 eller så kan du se den nu på SVT Play.

Bianca Salming Pojkvän
Bianca Salming Pojkvän

By Wishful