Filip larsson flickvän
Filip larsson flickvän

Filip larsson flickvän /\ Förra året blev vi kontaktade av beskedet att Magdalena Graaf och Filip Larsson valt att gå skilda vägar. Nu erkänner Magdalena Graaf sanningen om splittringen och sveket.

Magdalena


Jag märkte att Filip sms:ade mycket med någon, förklarar Magdalena för tidningen Amelia.
Magdalena Graaf, 45, och syster Hannah Graaf, 42, har ständigt något nytt på gång.

De blev båda otroligt framstående och kända i tidig ålder och har varit i rampljuset sedan dess.

Graaf

De är mest kända från popduetten Graaf som var kända och sedan dess har vi kunnat följa systrarna överallt!

Till exempel i Systrarna Graafs egen realityserie som heter Systrarna Graaf på Viaplay. Där de är erkända för att vara öppna om integritet och alla delar av livet.

Vi har haft gemensamma vänner men det som gjorde mig intresserad av Maggan var när jag läste hennes bok Det kommer att bli ett enormt nöje att döda dig. Vi hade så mycket gemensamt.

Så jag ringde henne och sa att jag var ledsen att livet hade behandlat henne så här och att jag skulle vilja ta med henne på middag, jag kände verkligen hemskt för henne, sa Louie till Hänt.

Enligt Louie ska de ha blivit blixtförälskade och Magdalena körde till honom i en snöstorm för ett första möte.

Filip larsson flickvän

Hon körde i en snöstorm och tog mig verkligen med storm. Eftersom hon hade en liten bil var hon tvungen att använda min bil hem på grund av stormen. Så jag lånade min stora bil och då visste jag att vi skulle ses igen.

Vi kom ihop på en gång. Vi blev kära i blixten och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag vill att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, konstaterade Louie.

För ett år sedan uppgav Magdalena Graaf att hon och hennes före detta fästman Filip Larsson valt att separera.

Nu berättar hon om den andra kvinnan som gick under namnet “Åke” i exets telefonbok, och att kvinnan och Filip för närvarande bor tillsammans.

För att vara helt ärlig så har vi inte bott tillsammans sedan november. Så inget av detta bryter ut som en bomb för våra nära och kära…”,

skrev Magdalena Graaf i maj 2020 utan att ge några detaljer om orsaken bakom valet att gå skilda vägar. Magdalena fortsatte med att säga:

“Efter mycket överläggningar och diskussioner har vi kommit överens om att fortsätta vandra som bästa vänner, men i motsatta riktningar …”

Filip larsson flickvän
Filip larsson flickvän

By Wishful