Casper ruud flickvän
Casper ruud flickvän

Casper ruud flickvän /\ Norska tennisspelaren Casper Ruud är en av de mest lovande spelarna på ATP-touren. För en månad sedan bröt Ruud framgångsrikt in i topp-10 ATP-rankingen tack vare sina konsekventa prestationer under de senaste två åren.

fantastiska

När Ruud får uppmärksamhet på grund av sina fantastiska framträdanden har hans kärleksliv oundvikligen hamnat i rampljuset. Som det populära ordspråket säger.

“Bakom varje framgångsrik man finns en kvinna”, låt oss ta reda på vem den betydelsefulla kvinnan i Ruuds liv är.

Maria Galligani

De senaste tre åren har Ruud varit i ett förhållande med Maria Galligani, som också kommer från Oslo, Norge. Det första omnämnandet av Maria på Caspers Instagramkonto inträffade i november 2018, när tennisstjärnan publicerade bilder på sin semester från London och Paris.

Enligt Gallaganis LinkedIn-profil tog hon examen 2020 med en kandidatexamen i psykologi från Bjørknes College. Den norska skönheten studerar just nu till en masterexamen i psykologi från Syddanmarks Universitet – Syddanmarks Universitet.

Casper ruud flickvän

Casper Ruud föddes till Christian Ruud och Lele Ruud. Hans far var en professionell och erkänd tennisspelare själv. Han introducerades till sporten av sin far när han var fyra år gammal. Casper har två systrar, Caroline och Charlotte.

Casper Ruuds skolgångshistoria är inte känd. Han föddes den 22 december 1998 i Snarøya, Baerum, Oslo, Norge. Han har en höjd på 1,83 m (6 ft 0 in) och väger 77 kg. Stenbocken är hans stjärntecken.

Casper Ruud och Nick Kyrgios hade ett tumultartat utbyte i oktober 2019 efter att Casper vunnit en match där Nick officiellt misslyckades.

Casper refererade till Nick som en “idiot” på sociala medier och i intervjuer, medan Nick refererade till Casper som “tråkig”.

Ruuds mångåriga flickvän har varit ett stort stöd för honom genom denna svåra tid. Många gånger har tennisfans sett Gallani i spelarboxen heja på sin pojkvän i stora turneringar som Austrian Open, Paris Masters och ATP Nitto-finalerna.

På Instagram visar paret mer än gärna sin tillgivenhet för varandra. Vid 2021 Austrian Open i juli postade Ruuds flickvän ett underbart foto där de kysstes medan de höll i trofén med frasen “Du slutar aldrig imponera (översatt via google)”.

Det har också varit Ruuds mest framgångsrika säsong hittills 2021. I år vann han fem ATP-mästerskap, slutade i semifinalen i Monte Carlo Masters och Madrid Open, och uppnådde en karriärhög placering som nummer 8 i världsklass.

Casper ruud flickvän
Casper ruud flickvän

By Wishful