Petter stordalen flickvän
Petter stordalen flickvän

Petter stordalen fickvän /\ Norske miljonären Petter Stordalen träffade Märta Elander Wistén sommaren 2020 när han blev hotellmagnat och hotellmogul. Aftonbladet kunde publicera tidigare osynliga bilder på paret i september samma år.

Stockholm

Vid premiären av Brynolf & Ljungs nya show “Stalker” på Rival i Stockholm i torsdags fick de gärna sitta ner med Aftonbladet och svara på frågor om deras nya program.

Märta

Vi är vid gott mod. Det är fantastiskt att få tillbringa en sådan här kväll med Märta.Var det en märkbar ökning i dina ansträngningar efter pandemin?

Petter stordalen flickvän

Allt har förändrats till det bättre nu. Jag är glad över att ha kunnat återanställa all personal. Att behöva säga upp och sparka så många människor var kanske det mest upprörande med jobbet. Men det var länge sedan.

Sverige har länge haft ett öppnare samhälle än Norge, Danmark och Finland. Vi har gått igenom mycket, men vi kommer att fortsätta investera och bygga hotell i Sverige nu när vi har kommit så här långt. Alla som inte är vaccinerade är nu bara en fråga om att övertala dem att göra det.

Stordalen gifte sig med Gunhild Stordalen 2010, då han var 58 år och hon 41. Många blev förvånade när paret 2019 avslöjade att de skulle skiljas eftersom de såg ut att ha en stark relation på utsidan.

Petter och Gunhild sa i ett gemensamt uttalande då, “För att minimera rykten och spekulationer väljer vi att vara transparenta med att flytta isär i mitten av november.

De före detta makarna gjorde det klart att de trots sin splittring är nära vänner och kommer att stå vid varandra oavsett vad som kommer i deras väg.

Mycket har hänt i det skilsmässoparets liv sedan tillkännagivandet av skilsmässan. I övrigt har Gunhild Stordalen fokuserat på sin hälsa och en ny hund.

Gunhild fick diagnosen systemisk skleros 2014 och hennes status har fluktuerat mycket sedan dess. Gunhild meddelade i höstas att ärendet var löst.

I en intervju med tidningen Tara i början av 2000-talet kommenterade hon: “Jag har inte mått så här bra på länge.”

Petter stordalen flickvän
Petter stordalen flickvän

By Wishful