Josef loco ålder
Josef loco ålder

Josef loco ålder /\ Under veckan sedan Josef Loco meddelade att han äntligen hittat rätt person i Isabelle Gustafsson har många saker förändrats.


Förutom efter några elaka kommentarer har han nu inget annat val än att försvara sin kärlek.
“Det är det värsta jag någonsin gjort”, skriver han.

Gustafsson

Den här välkända tatueraren är också stjärnan i Ex on the beach, en dokusåpa. En sann tjejtjusare under programmet, verkar nu ha hittat sin själsfrände. Isabelle Gustafsson är Josefs nya flickvän, säger han till Hänt i ett meddelande.

Den senaste

Min flickvän är personen jag pratar med. Den senaste månaden har han varit i kontakt med henne via sociala medier, men han har inte gått ut offentligt med det.

Trots att det är ganska olika individer känns det helt korrekt, enligt realityprofilen, och hon har redan slutat med flera dåliga vanor sedan hon kom in i hans liv.

Det har varit mycket uppmärksamhet sedan de tillkännagav sin romans på sociala medier.

När jag träffade henne första gången tyckte de flesta att hon var falsk och överdriven med sitt smink, och de ifrågasatte min smak för svenska blondiner.

Alla är dock unika och man ska inte utvärdera en person utifrån deras utseende. Det betyder inte att du är den typen av person som gillar att sminka dig, som han påpekar.

Till slut har Joseph bestämt sig för att stå upp för sin älskare.

Josef loco ålder

För att visa sitt stöd för sin flickvän lägger Josef upp ett meddelande på Instagram. Han skriver, bredvid en bild på Isabelle, att han aldrig mer kommer att tillåta någon att tvinga ner henne till marken.

Låt dig aldrig tryckas ner av andras kommentarer. Han börjar med att kommentera, “Det sjukaste är att de flesta av de individer som gör narr av ditt utseende är unga kvinnor”, innan han fortsätter med att förklara:

Det här är det värsta jag någonsin upplevt; Jag blir hela tiden bedömd utifrån mitt fysiska utseende, så jag förstår hur det känns.

På grund av detta kommer jag inte att låta det glida mellan mina fingrar. Även om du har ett yttre utseende som skiljer sig från andra, betyder det inte att du är likadan som dem på insidan.

Ta dig tid att lära känna någon på en djupare nivå innan du gör några bedömningar om dem.

Det finns också många andra som stöttar Josef och Isabelle i kommentarsfältet.En följare frågar, “Hur kan du pusha när du har en så fin tjej?”.”Du har en underbar kärlek till mig”, säger en annan.

Josef loco ålder
Josef loco ålder

By Wishful