Lena hallengren sjuk
Lena hallengren sjuk

Lena hallengren sjuk /\ I mars förra året fick Lena Hellengren, socialminister, det oroande beskedet. Hon fattade beslutet att berätta för världen om sin sjukdom nästan omedelbart.

Coronakrisen

Under Coronakrisen var hon en av regeringens högsta ministrar och vägrade att sjukskriva sig.

Bandet-kampanjen

Hennes strålbehandling avslutades i början av oktober, lagom till Rosa Bandet-kampanjen. Efter det bestämde hon sig för att gå in närmare på sin sjukdom.

Upplevelsen av att bli behandlad för bröstcancer och hur du mår, liksom alla tankar du har, har alla något att erbjuda.

I en intervju med Aftonbladet kommenterade hon “Kan du underlätta och bidra och vara ett stöd för sådana människor?”

Lena hallengren sjuk

Det är uppenbart att det har haft olika effekter på mig. Jag hade dock ingen aning om att det fortfarande gick att jobba trots cellgiftsbruk och strålning.

Hon avslutade sin strålbehandling i början av oktober, som sammanföll med bröstcancermånaden (oktober). Efter det bestämde hon sig för att gå in på djupet om sitt medicinska tillstånd.

Du är välkommen att uttrycka dina tankar och idéer om bröstcancerbehandling, samt dina egna personliga erfarenheter. Det finns många sätt på vilka du kan hjälpa människor och stödja dem. sa hon till Aftonbladet i en intervju.

Detta har helt klart påverkat mig på olika sätt. Jag hade dock ingen aning om att kemoterapi och strålning fortfarande kan hindra mig från att arbeta.

Lena Hallgren opererades, följt av strålning och cellgiftsbehandling. Hon gillar nu att ta bort sin blonda peruk och visa upp sin nya hårfärg på Instagram. ‘

Kommentarsfältet spricker i sömmarna av kärlek. Uppriktiga kommentarer framfördes av kabinettsledamöterna Ardalan Shekarabi och Anna Ekström.

Mitt under sitt intensiva arbete med coronaepidemin fick Lena Hallengren i våras diagnosen bröstcancer.

Bröstcancer har hittats i mina bröst. Efter att ha opererat bort en bröstcancertumör sa hon till TV4 att hon tänkte dela med sig av sin erfarenhet av cellgiftsbehandling innan den börjar till våren.

Hon sa att hon kände sig “väldigt bra” och “normal” när hon fick frågan om hur hon mådde.

Lena hallengren sjuk
Lena hallengren sjuk

By Wishful