Linn Herbertsson Pojkvän
Linn Herbertsson Pojkvän

Linn Herbertsson Pojkvän /\ Sverige är det enda landet i världen som begränsar Coca-Cola-konsumtionen. På samma sätt kommer Olympiastadion i London att fyllas med blgula ogns som fokuserar på diskussionen mycket mindre än Usain Bolt, världens mest kända löpare, är känd.

Ricky Bruchs

En 24-årig svensk från Järfälla, som förra året slog Ricky Bruchs svenska rekord, har nu gått globalt och är ett allvarligt hot mot guldet i Rios VM.

varför? Det var Hans beslut.

Sprvägens

För första gången på över ett år nådde någon från Sprvägens FK ut till Vesteinn Hafsteinsson och bad honom komma över för att träffa en ung debattör han hade.

Linn Herbertsson Pojkvän

Hafsteinsson blev fascinerad och tog sig till Daniel Sthl, då 17, för första gången.

– Jag kommer att kunna ha den i tankarna tills vidare. Min första tanke var: “Vad har de hittat här?” för att han bar en svart Adidasoverall och var förstås enorm. Men jag anmälde mig till sexsessioner med honom, och det var början på allt.

När Hans första gången fick SM-diskusmedaljen året innan (silver) följde han snabbt upp den med sitt första guld 2014. Han rankades först i världen med en poäng på 66,89 det senaste året.

På väg upp och ner nämner Hafsteinsson att han åkte till San Diego på ett träningsläger.

När vi kommer fram lutar han sig ut ur bilen och kastar upp en boll i luften som alla i bilen rycker till. På nästa bilder verkade han ha blivit begravd i en krypta.

I Zürich verkade sommaren bli ett stort bakslag för EM. Sthl slarvar ur kvalet efter att en 60 meter lång kast gick snett. Ett år senare dödades han av en kvinna under fotbolls-VM i Peking.

EM i Amsterdam kommer att hållas i sommar, efter OS i Rio de Janeiro. När det kommer till Sthl så gick han inte så bra på EM och tog sig inte ens till finalen i OS i Rio..

Linn Herbertsson Pojkvän
Linn Herbertsson Pojkvän

By Wishful