Per Skoglund Familj
Per Skoglund Familj

Per Skoglund Familj /\ Det var där allt började: på en gård nära Blsta, där de finns än idag. Paula flyttade från Malmö till Stockholm med sina hästar när Per tog över gården för ca 8 år sedan.

konstruerat

När det kommer till parets framtid har de konstruerat det i det röda huset med de betande hästarna utanför fönstret. Detta är det viktigaste i deras liv.

Paula Ahlström

Per Skoglund och Paula Ahlström har travporten och hästarna gemensamt utöver sin gemensamma tillvaro.

De diskuterar hur det kan ha varit att dela ett liv med en hästentusiast som inte hade samma intressen. Paula hävdar dock att Per inte hade valt att bo på en gård om hon inte varit där:

De tre hästarna som Paula var tvungen att rida när hon gick upp i leden var lite av en chock för henne: – Jag har haft hästar i hela mitt liv; man var lite påtvingad tre när man flyttade upp, säger Paula. Per svarar med en motreaktion:

Så är det inte för honom, insisterar han.

– Ja, men om du verkligen var intresserad av hästar så hade du inte byggt ett stall åt dem, förklarar Paula.

Per kontrar att han fortfarande ville ha hästar.Då skulle du ha ett stall fullt med hästar och ett stall fullt med tränare. Garanti. Paula hävdar att om hon hade ägt en gård så hade hon inte haft råd att inreda den så här.

Per Skoglund Familj

Hur hade jag känt om jag hade träffat en frimärkssamlare? Det får vi aldrig veta med säkerhet. Per å andra sidan hävdar att han tror att det är omöjligt att ha ett liv med någon som är besatt av hästar medan den andre är helt ointresserad.

Paula, som svar, säger att hon tror att detta är fallet för många andra.

Per tar en stund att tänka på sina ord innan han säger:

Med en av Sveriges trevligaste och längst tjänstgörande telefonister till din tjänst har du inga problem att komma fram till den du söker.

De svenska landsvägsförarna Per Skoglund och Paula Ahlström är kända namn.

De har även hand om en mindre färdad rutt genom Blsta, samt linjer genom Uppsala och Stockholm.

Det finns två hästar i knuten vardera med två separata instruktioner för den oinvigde.

För Dietrich är mänskliga rättigheter och friidrott oupplösligt sammanflätade.

För två år sedan satte en av de ursprungliga hostorna (Thunderinmyheart) upp en känslomässig vägg för var och en av de två TV-karaktärerna.

Under sin hästkapplöpning på V86 jobbade Per Skoglund och Paula Fanns i tv-studion och Anders Eriksson stod i bakgrunden.

Per Skoglund Familj
Per Skoglund Familj

By Wishful