Petra Mede Gravid Hur
Petra Mede Gravid Hur

Petra Mede Gravid Hur /\ Under en intervju med Nyhetsmorgon avslöjade Petra Mede, 52, att hon väntar sitt första barn – en flicka!

hemlig

Petra har ett rykte om sig att vara hemlig när det kommer till hennes personliga liv, och hon gjorde en extra ansträngning för att dölja sin graviditet för allmänheten.

bestämde

Som ett resultat bestämde hon sig för att gå ut med nyheterna eftersom hon inte kunde dölja sin ökande mage på direktsänd tv.

I samma intervju uppgav hon att spädbarnet på bilden inte hade någon pappa.

– Jag gör det här helt själv. Som jag har gjort med så många andra saker i mitt livI Let’s Dance diskuterar Petra Mede sin graviditet.

Petra Mede Gravid Hur

Let’s Dance slutar i maj och Petra kommer snart att välkomna en lila bebis till världen efter sju månaders graviditet.

Petras graviditet har givetvis påverkat produktionen, men hittills har det varit en succé!

I år ger jag David mer utrymme vad gäller dansrutiner och vad som helst, säger hon i en intervju med Svensk Damtidning.

Att David nu behöver gå ännu fler steg än vad jag gjorde förra året gör att det känns ännu bättre.

Petra Mede diskuterar hennes barns pappas förhållande till henne.

Petra å sin sida har mer på hjärtat än bara barnet hon bär på. Från ett tidigare förhållande har hon även en 9-årig dotter, som heter Adeline. Mattias Günther, Mattias Günthers pappa, är en mycket engagerad person i det här fallet.

Mattias och Petra var tidigare gifta, men efter att dottern Adeline föddes bestämde de sig för att avsluta sitt förhållande. Men idag är de nära vänner.

Jag och mina föräldrar, syster och jag bor alla i Bromma som ligger en kort bilresa bort. Det är samma sak för min dotters pappa. Det är nästan som en religiös förkunnelse.

Med två minuters mellanrum är jag och Adelines pappa grannar. Som ett resultat av vår närhet är han en underbar pappa. Det gör mig så förtjust, säger hon till Hälsoliv.

Den 52-åriga Petra Mede väntar sitt andra barn. Let’s Dance, en liveshow som hon och David Lindgren är värd för, sänds på lördagskvällar.

Vi kommer att kunna se hennes växande mage när hon närmar sig sitt förfallodatum. Efter att Let’s dance-säsongen har nått sitt slut, beräknas bebisen komma till sommaren.

Vid nio års ålder har Petra Mede redan dottern Adeline, som hon umgås med varannan vecka på året. Petras ex-make Mattias Günther är pappa till hennes dotter, och de två har en underbar koppling nu.

Petra Mede Gravid Hur
Petra Mede Gravid Hur

By Wishful