Anton ewald ålder
Anton ewald ålder

Anton ewald ålder /\ Melodifestivalen började Ewald som dansare i bakgrunden. Velvet tävlade i den tredje semifinalen i Melodifestivalen 2009 i Leksand med “The Queen” och han dansade bakom henne.

Amazing

Han var Danny Saucedos dansare och koreograf för låten “Amazing” under Melodifestivalen 2012. Samtidigt som han tävlade samma år framförde han och koreograferade Andreas Lundstedts “Alderg aldrig” (“Aldrig Aldrig”).

Begging

Det var i Melodifestivalen 2013 som Ewald framförde “Begging”, en låt komponerad av Fredrik Kempe och Anton Malmberg Hrd af Segerstad till Sveriges Eurovision-bidrag.

“Andra chansen”-omgången hölls i Karlstads Löfbergs Lila Arena efter att han slutade trea i semifinalen den 9 februari 2013, och han hade möjlighet att tävla i den nationella finalen. Framträdandet koordinerades av Ewald.

Behrang Miri och hans låt “Jalla Dansa Sawa” besegrade honom i finalen i Second Chance-omgången den 2 mars 2013 och kvalificerade honom till den nationella finalen i Friends Arena den 9 mars.

Ewald och Robin Stjernberg, som båda sjöng “You” i Second Chance-omgången, var de enda artisterna som gick vidare till finalen.

En finalist i Melodifestivalen 2013, Ewald kom på fjärde plats i programmets stora final den 9 mars 2013. “Begging” och “Can’t Hold Back”, hans två första singlar och EP:s efter Melodifestivalen, var alla topplistor.

I den fjärde och sista semifinalen i Melodifestivalen 2014 framförde Anton låten “Natural” den 22 februari.

Han slutade på tionde plats i finalen. Han samarbetade med D.j. Mirko B. på låten “Higher” 2015.

Den 13 mars 2021 tävlade han i Melodifestivalen med låten “New Religion”, och han tog sig hela vägen till finalen och slutade på 11:e plats.

Anton Ewald debuterade som musiker i Melodifestivalen 2013 med låten Begging. Trävlat Anton förr, men nu som dansare och koreograf.

Det är dags för comeback i Melodifestivalen 2021 med låten “New Religion” skriven av Jons Wallin, Joe Killington, Anton Ewald och Maja Strömstedt efter succén på Mello.

Vem är i alla fall Anton i scenen när han tittar upp? Svarar inte!Hur gammal är Anton Ewald och var bor han?

Anton Ewald föddes den 7 augusti 1993 och är för närvarande 27 år gammal. I Stockholm är konstnären född och uppvuxen. Bor han kvar där? Stockholm, Sverige, är där jag är. För att vara mer exakt så stoppar jag handen i sanden.

Hur gammal är Anton Ewald och hur ser han ut i en folkmassa?

Anton ewald ålder

Anton Ewald har inte bara ett yrkesnamn, han har också ett personligt. Det är möjligt att inte alla känner till Anton Kim Ewalds fullständiga namn: Anton Kim Ewald.

Hans längd är det enda Anton kan prata om så ofta. Anton är 183 centimeter lång, så det ska vi ta en titt på nu.

Anton Ewald är inte bara aktiv på scen med dans och musik, han är även aktiv på sociala medier, närmare bestämt Instagram. Han går under namnet Anton-tjänstemannen och har mer än 140 000 följare, vilket inte alls är dåligt!

Så, vad delar artisten om sig själv på de sociala medieplattformarna? Du kan inte gå fel med mer musik!

Vem är Victoria Fajardos pappa, Anton Ewald?Senast Anton såg Kärleken var för tio år sedan. I början tog Victoria Fajardo, 37, det första steget mot att ta kontakt.

På Instagram skickade han ett meddelande till mig, och jag fick inga av hans DM. Nu ska jag svara på alla dina frågor, men då åstadkom jag ingenting. Men av någon anledning kunde jag inte kontrollera mina DM den dagen.

Det slog mig att den här personen hade skrivit till mig: “Kan jag behålla dig?” Följande dag såg jag att den här personen hade lämnat. “Visst”, sa Anton Ewald till Hänt i en intervju och fortsatte: “Visst,”

Vi har inte slutat äta sedan dagen innan.Idag levererar vi varorna som om de vore gåvor!

Så här beskrev Anton Ewald situationen: “Harmynta kallade det.”

“Little beautymark” är vad Anton refererar till som hans “arr” vid nästa ankomst. Men hur blev han så förvirrad redan från början?

Vi var alla i samma slagsm… men jag visste det inte. Jag föddes på grund av att min ärm var denna. Jag vet inte vad “förkortningen” betyder, men harmynta refererar till det som “lappspalten”, och Anton har tidigare berättat om det för Nyheter24.

Anton ewald ålder
Anton ewald ålder

By Wishful