Oliver hunt ålder
Oliver hunt ålder

Oliver hunt ålder /\ Kanal 5 sände en nypremiär av Temptation Island hösten 2017. Under en säsong fick tittarna möjlighet att följa fyra par när de satte sin kärlek till varandra på prov.

När herrarna

I det första avsnittet skildes paren åt och gick skilda vägar i flera veckor. När herrarna kom, hittade de en hel villa fylld med andra ensamstående män, och kvinnorna anslöt sig snart till dem.

mycket drama

Detta är inte att säga att ön var en fri-för-alla; det var mycket drama, tårar och kärlek.

Efter Temptation Island bröt Oliver och Kristina upp.

Oliver Hunt och Kristina Brorsson, ett gift par som dök upp i dokusåpan, bestämde sig för att avsluta sitt förhållande. Kristina bestämde sig för att göra slut med Oliver efter bara några dagars dejt med honom. Denise Desmonds ögon var öppna efter att han föll för frestelsen och öppnade sitt hjärta och sinne för henne.

I villan var Denise och Oliver oskiljaktiga, så det kom inte som en överraskning när de erkände att de hade ett förhållande kort efter inspelningarna.

Efter Temptation Island sa Kristina till Hänt, “Jag är glad för dem för de gjorde mig en tjänst och jag fick vara glad och fick också chansen att hitta någon bättre.”

På Antonija Mandirs YouTube bestämde sig Antonija Mandir, 25, och Oliver Hunt, 26, för att prata om sin kärlek.

Kärleken brast ut på en utekväll för influencerparet förra året, men de kände varandra redan och ser för sig en framtid tillsammans.

Antonija säger följande om barn på frågan om hur hon känner för dem:

– Eftersom det faller så naturligt för oss uppfostrar vi barn ganska mycket. Du har redan en och har gjort det klart att du vill ha mer. I vårt partnerskap tänker vi båda på framtiden. Vi är inte seriösa när vi pratar om att gifta oss och bilda familj, så det är okej.

Så vitt hon vet blir Matteo Antonijas första barn.

Oliver och Denise välkomnade sitt första barn, Leona, 2018. Reality soap-profiler avslöjade i höstas att de hade bestämt sig för att skilja sig från varandra efter en kort tid.

Denise Desmond sa på Instagram då, “Det var ett delat beslut och har bara att göra med känslorna.”

Oliver hunt ålder

Fram till nu har de inte pratat ärligt om vad som orsakade deras uppbrott. Oliver Hunt avslöjar sanningen om sitt uppbrott med Denise i en ny intervju med Hänt.

Medan Denise var gravid, utnyttjade Oliver tiden för att göra saker han inte skulle kunna göra när barnet väl hade fötts.

Han erkänner för Hänt: “Jag blev alltmer frånvarande när jag kunde ha hjälpt henne.”

Temptation Islands nuvarande romans

Denise och Oliver hade svårt att anpassa sig till livet med en bebis, så de bröt upp.

– Istället för att fokusera på varandra fokuserade vi på Leona. Det spelade roll. När det kommer till hennes framtida barn föredrar Antonija att hålla sin identitet ett mysterium för tillfället.

Du kan inte låta bli att bli kär i denna plats eftersom den är så unik och vacker. Det var på en blogg, någonstans, jag såg det. Det har fastnat i mitt sinne nu, vilket är fantastiskt.

Flicknamnet börjar åtminstone med bokstaven m, och Antonija och hennes man planerar att skaffa minst två eller tre barn.

Senare berättar Antonija att hon önskar att hon kunde få egna barn, och jag håller med. Som ett resultat hyllar Oliver Antonijas dygder som en blivande mamma.

Senare frågas Antonija om huruvida hon tror att Oliver redan har barn är ett problem, en oro som Oliver hade i början också.

– Det är en vanlig sådan, och ni som följer mig vet hur mycket jag tycker om att svara på det. Snarare tvärtom, faktiskt. Inget annat hade varit acceptabelt för mig, svarar Antonija på frågan.

För sin dotters skull förblir Oliver Hunt och Denise Desmond gifta, trots att de inte längre har känslor för varandra. Oliver säger att Leonas mamma inte kunde ha varit bättre.

– Denise är en utmärkt mamma, men det finns tillfällen då våra personligheter inte hänger ihop. Han hävdar att han och jag är mer bekväma på två olika platser och säger:

Även om vi har haft några små gräl, hoppas jag att vi kan behålla vår vänskap stark för Leonas skull.

Oliver hunt ålder
Oliver hunt ålder

By Wishful