Kenneth andersson fru
Kenneth andersson fru

Kenneth andersson fru /\ Den tidigare svenska fotbollsproffsspelaren Bernt Kennet Andersson spelade som forward.Innan han gick i pension 2002.

Turkiet efter

spelade han professionellt i Sverige, Belgien, Frankrike, Italien och Turkiet efter att ha börjat sin karriär med IFK Eskilstuna i mitten av 80-talet.

För det svenska landslaget var han en integrerad del av laget som placerade sig på tredje plats vid fotbolls-VM 1994 med 83 matcher och gjorde 31 mål. Han spelade även för Sverige i UEFA-EM 1992 och 2000.

gjorde 31

Andersson spelade 83 matcher och gjorde 31 mål för Sverige, båda rekord som rankas bland de bästa i landets historia.

Han var medlem i EM-lagen 1992 och 2000. Han gjorde fem mål i fotbolls-VM 1994 för att leda det svenska laget och oavgjort för tredje flest mål i turneringen. För att dra nytta av sin enorma resning använde han den till sin fördel i luften för att göra mål med huvudet.

I Sveriges kvartsfinalseger över Rumänien nickade han in ett avgörande mål genom att hoppa över den rumänske målvakten.

VM 94-hjälten har tränat med FF i Elvsborg de senaste tre åren. Kenny Andersson, som spelar för Damlaget i division 3, har ägnat de senaste månaderna åt att fundera på om han ska testa sina vinster högre upp i seriesystemet.

Gustav Hessfelt (Blvitts koordinator) frågade mig om jag skulle gå en tränarutbildning för rutinerade elitspelare. Jag ritade ett streck i sanden och kastade sedan bort det. Haha, jag har inte berättat det för min kompis.

Efter några månader blev han medvetslös.

Det gick upp för mig, “Visst fan, jag hade redan sökt”, och jag sa det. De belönades efter tidigare meriter och en utbildning är aldrig dålig, så jag vände mig till dem.

De fick sällskap av Pontus Farnerud, Anders Svensson, Olof Mellberg och Jens Fjellström samt läraren Therese Sjögren.

– Det här är trots allt bara ett skämt. Utbildningen jag fick var utmärkt, och jag är verkligen tacksam för de möjligheter den har gett mig. När det kom till samtal och personlig erfarenhet var det en hög nivå av chock och misstro.

Det är viktigt att reflektera över sina tidigare erfarenheter på ett konstruktivt sätt, och det är vad jag gjorde. Kennet Andersson säger att han ville ha ett bättre arbetsflöde och det fick han.

Kenneth andersson fru

Deltagarna kommer ha möjlighet att träna i damallsvenskan på grund av den skräddarsydda träningen. På herrsidan är det bara division 1 som gäller.

Assistentutbildning är bra, men att vara huvudtränare för superettan och Sverige kräver en professionell utbildning.

– Det var en jobbig upplevelse, men samtidigt var det trevligt. När vi arbetade med ett team hade vi massor av pappersarbete, video och dokumentation. Engagemangsmötet var utmärkt, och människorna i organisationen är utmärkta.

—Jag har inte tänkt på någonting, men vi får se vad som händer härnäst. Jag dörren inte för ingenting, men jag har inget större uppdrag som kommer direkt.

Det var i början av mars som Kennet Andersson placerades i IFK Göteborgs tränarstab. En sak han säger är ganska inspirerande.

I slutändan kommer vi att behöva ännu mer tid. Att komma närmare och närmare marken är lätt. Ambitioner inkluderar att veta allt om hela akademin, inte bara de högsta studenterna, och att kunna identifiera allas sanna natur som en mördare eller en tjuv.

Tror du att du har förmågan att vara närvarande och delta i vilken situation som helst?

– Jag tror inte att jag behöver eller borde ha det, men jag har ett visst hopp om det. – Mitt mål är att hjälpa så många som möjligt, oavsett om det är Mats (Gren), Poya (Asbaghi), eller en akademisk kollega som behöver min hjälp.

Det finns ingen allomfattande roll här. Även om jag kan hela rutten till Kamratgrden tycker jag att det är en jättebra idé.

För många var Andersson en av sin tids största anfallare. Trots sin brist på snabbhet eller anmärkningsvärda tekniska färdigheter blev han känd för sitt hårda arbete, uppehållsspel med ryggen mot mål och sin utmärkta förmåga i luften.

vilket gjorde att han både kunde göra mål med huvudet och få på slutet av långa bollar för att ge assist till sina lagkamrater från nedslagningar; på grund av sin spelstil, kallades han ofta för “gammaldags”.

“Hans flygtalang kompletteras med anständig distribution och osjälviskt stödspel som har låtit andra anfallare blomstra bredvid honom”, har BBC sagt om Andersson.

Carlo Ancelotti karakteriserade honom som “praktiskt taget omöjlig” att spåra i luften när han diskuterade hans flygtalang.

Kenneth andersson fru
Kenneth andersson fru

By Wishful