Emma härenstam föräldrar

Detaljerad information om Emma härenstam

ålder34 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatum1989-11-14
yrkeTV-skådespelare
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd178 cm

Emma härenstam Biografi

Emma Härenstam är en känd svensk journalist, programledare och författare som blivit ett känt namn i Sverige. Hennes dynamiska personlighet, charmiga leende och fängslande berättarförmåga har gjort henne till en favorit bland svenska tittare och läsare. Emma Härenstams liv och karriär är en fascinerande berättelse om hårt arbete, engagemang och passion för journalistik. Efter avslutad gymnasieutbildning gick Emma vidare till journalistik vid Göteborgs universitet. Hon utmärkte sig i sina studier och tog examen med en kandidatexamen i journalistik 2000.

By Wishful