Filip ellinor bonde söker fru
Filip ellinor bonde söker fru

Filip ellinor bonde söker fru /\ Filip Nilsson, 27, fick en trevlig avslutning på sin Bonde söker frun-upplevelsen.I programmet valde han att fortsätta dejta Lina Larsson samtidigt som han dumpade Ellinor Eke-Göransson, en fanfavorit.

Ellinor

Det är möjligt att Filip och Lina aldrig gjorde det sista “klicket”, även om jag tvivlar på det, med tanke på att han verkade vara upptagen av Ellinor.

Ett par från Bonde på jakt efter en brud, Ellinor och Filip, har hittat någon.

Strömsholm

Filip och Ellinor träffades äntligen när inspelningen var över, och sedan dess har de bott tillsammans på hans gård utanför Strömsholm. Till sina Instagramföljares glädje har Ellinor plikttroget dokumenterat parets vardag sedan dess.

Till slut kom dock Ellinor med den fruktansvärda nyheten att hon och Filip skildes åt förra veckan.

“För tydlighetens skull har jag och Filip gjort slut. Ett av de bästa åren i mitt liv har precis passerat. Under tiden har det orsakat mig mer sorg och lidande än jag hade kunnat förutse,” Ett känslosamt Instagram-inlägg från Ellinor .

Bonde-tystnaden Filips om uppbrottet var ännu mer uttalad. Så ändå har han helt enkelt lämnat Hänt med detta lilla meddelande:

  • Jag är ledsen, men jag tänker inte prata om det. Det är det vi är bra på.

Ellinor Eke-fans Göranssons har samlat sig runt henne sedan splittringen och Bonde är på jakt efter frusäsongen som hon deltog i. Hur skiljer sig hennes liv idag från vad det var innan hon och Filip skildes åt?

Hon har lagt upp en bild på sig själv och en häst på Instagram. För att veta: Ellinor jobbar som skribent för Svenska Ridsportförbundet och säger sig ha en livslång passion för allt hästrelaterat.

Enligt hennes inlägg på sociala medier verkar det vara det exakta stallet som hon riktade in kon efter att de splittrades.

https://www.youtube.com/watch?v=YV1-H4WfOTM
Filip ellinor bonde söker fru

I Bonde söker fru 2021 finner Ellinor Eke-Göransson, 28, kärleken med bonden Filip Nilsson, 28. Men till slut valdes Lina Larsson, en 28-årig brevskrivare, ut att följa med Filip på hans resa snarare än henne. Till slut insåg de två att de var bättre som vänner än älskare.

Medan vi trodde att Lina och Filip hade delat upp upptäckte vi att Filip hade fått kontakt med Ellinor efter att det senaste avsnittet sänts! Hon gick med på att ge det en ny chans och flyttade in på gården med Filip vintern 2013.

Hon har nu ett nytt förhållande med någon annan efter att ha separerat med Filip.

Lina verifierade för Hänt att hon hade någon vars hjärta slår lite snabbare än resten av hennes.

Filip ellinor bonde söker fru
Filip ellinor bonde söker fru

By Wishful