Josef fares fru /\ Josef Fares och Josefin Dahlberg väntar sitt andra barn.De har redan ett barn, en tjej som heter Mio.”Mio klappar lillasyster/lillebror”, skriver Josefin Dahlberg i en Instagramvideo på hennes gravida underliv.

föräldrar

När Josef Fares, 44, och hans fru Josefin Dahlberg, 31, blev föräldrar i oktober 2020 välkomnade de sin dotter Mio till världen.Som ett resultat har Mio nu ett syskon.

Enligt Josefin Dahlberg, “Mio klappar unga syster/lillebror som påstås vara ganska taggad på att komma och gå med i familjen,”

Datumet

Tack så mycket, jag är överlycklig!!! Datumet för barnets födelse nämns inte i texten.

Okej, jag är klar. Josefin Dahlberg och Josef Fares förhållande tillkännagavs officiellt i maj 2020. I podcasten “Ofiltrerat” avslöjade hon att de hade varit vänner i flera år och att han uppfyllde alla de kriterier hon hade satt upp för sin idealiska livspartner.

Hon hävdade i programmet att hon och hon bor tillsammans. Efter bara två veckor fick de veta att de väntade sitt första barn.

Josef fares fru

De underbara nyheterna om deras första barns förestående ankomst kom inte långt efter det.

Mio Fares Dahlberg är barn till Joseph Fares och Josefin Dahlberg. Detta är det andra barnet för Fares och Dahlberg.

är satt till kommande torsdag. Josef Fares och Hazelight Studios var de bästa vinnarna vid Los Angeles Games Awards. Spelgalor blir inte mycket större än den här.

Deras spel “It Takes Two” utsågs till bästa familjespel, bästa multiplayer-spel och galans spel för året, och det tog hem alla tre troféerna. Priset gick till Hazelight Studios och Josef Fares.

“It takes two” gick segrande ur årets tävling. Det var rysningar på Josef Fares armar när han kom till platsen. Han gav ett kort uttalande innan han.

tackade sina medarbetare och Hazelight-skaparna för deras hjälp, där han uttryckte sin tacksamhet. “Tack och jag älskar er”, sa det till barnen.

För Mio och Zoe hoppas jag att det här priset kommer att vara bra. Att vara förälder är en stor och givande upplevelse. Din hängivenhet för dina barn förvånar mig. Finns möjligheten att inte skaffa barn? Se till att du har en! De är de bästa som finns.

Josefin, som bor i Sverige, kunde se händelsen från sin utsiktsplats. Hon gick till Instagram för att dela en bild på sig själv som såg glad och nöjd ut. I brevet hon skickade stod det att hon “är den mest inspirerande och motiverande personen på planeten.”

Josef fares fru
Josef fares fru

By Wishful