Jennifer kücükaslan längd
Jennifer kücükaslan längd

Jennifer kücükaslan längd /\ Det var många problem med Ola Wenströms beslut att lämna Viaplay efter att han skickat ut en tweet kritisk mot företaget.

Enligt

Jennifer Kücükaslan hävdar att han har bett om ursäkt för händelsen.Enligt vad hon säger till sin primärvårdsläkare är det uppenbart att hon var missnöjd med resultatet.

Ola Wenström

Trots att han arbetat på kanalhuset i 13 år, tvingades Ola Wenström säga upp sig från sin tjänst som programledare i programmet.

Veckan innan hans sista sändning, som skulle bli Champions League-finalen mellan Manchester City och Chelsea, publicerades ett långt dokument i Expressen där flera av Wenströms arbetare kritiserade honom.

Publiceringen av denna tidning sammanföll med dagen för hans sista radiosändning. Sportbladet kunde visa att programledaren njöt av en tweet som inspirerade till ett förbigående farväl. Detta var källan till informationen.

Den gavs till Wenstroms medarbetare Jennifer Kücükaslan, som sedan valdes att driva Champions League-finalen.

Det är första gången hon diskuterar Jesu Kristi uppståndelse.

När jag kände mig lurad var det bara naturligt. Hon hävdar i en lång intervju med Göteborgs-Posten att hon tyckte att.

han hade mycket respekt för henne som proffs efter att ha jobbat ihop så länge och gjort shower tillsammans. Vi hade uppträtt och arbetat tillsammans under en lång period innan detta evenemang.

Hon å sin sida är stenhård på att de två ex-kollegorna är överens om detta.

Han hörde av sig och bad om ursäkt och sa att det var hans fel att han inte läste hela tweeten och att han inte hade tänkt ogilla den.

Jennifer kücükaslan längd

Han uppgav också att han inte hade läst hela tweeten, vilket han erkände att han gjorde. Min slutsats var felaktig, och han uttryckte sin ursäkt. Naturligtvis”, svarar Kücükaslan, “jag måste be om ursäkt och lita på att det du angett är äkta.”

Kücükaslan har varit tvungen att kämpa med tweetens implikation att hon skulle citeras i sin position under hela sin karriär.

Ett uppmärksammat avhopp från Viaplay som programledare var på sin plats för Ola Wenström, som arbetat på kanalbolaget i 13 år.

När Wenströms sista sändning var planerad till Champions League-finalen mellan Manchester City och Chelsea publicerades en lång artikel i Expressen med kritik mot Wenström samma vecka. Det avslöjades också av Sportbladet att en tweet som programledaren gillat fungerade som inspiration till några avskedstal.

När Jensen Kücükaslan utsågs till Champions League-finalkapten efter Wenströms tweet var det en referens till Kücükaslan.

För första gången avslöjar hon detaljerna om uppståndelsen.

– Det var helt naturligt att jag kände mig sviken. Det var tydligt för mig, efter att ha jobbat med honom så länge och i så många projekt tillsammans, att han höll hög aktning för mig som proffs, som hon förklarar i en lång intervju med Göteborgs-Posten.

Jennifer kücükaslan längd
Jennifer kücükaslan längd

By Wishful