Mauri hermundsson längd
Mauri hermundsson längd

Mauri hermundsson längd /\ Mauri Hermundsson, 25, har tillträtt tjänsten som programledare sedan han blev viral på YouTube. Uppdrag Mat har runt 400 000 prenumeranter på Youtube. TV4:s nya storsatsning, Lego masters Sweden 2020, visar honom varje söndagskväll.

Nyfikenhet


Vilka är hemligheterna bakom Mauris framgång? Nyfikenhet på andra individer kan ha en betydande roll. Förra året blev han överlycklig när han fick veta att han blivit nominerad till Stora journalistpriset i kategorin Årets innovatör.

Mauri vid

Det har tidigare rapporterats att Mauri vid nomineringsceremonin uppgav att hon var intresserad av ett brett spektrum av ämnen, men särskilt av människor. I sådana fall, vad och vem syftade han på. Alla människor han möter på sina matgäster på YouTube.

När det kommer till Mauris kärleksliv ser han det inte som en framgångssaga.

Inte direkt en framgångssaga, eller hur? Det är ingen stor grej, har Mauri redan sagt till Hänt, enligt en tidigare intervju.

Det är konstigt att jag inte uppfyllde förväntningarna. I en intervju med Hänt säger Mauri Hermundsson: “Jag antar att det är exakt två meter.”

Det här är långt borta!

Är det så här Mauri inte riktigt kan säga vad han är lång, och varför ifrågasätter du vad som står i Youtuberns pass?

Den polisstationen var dock något liberal, så jag tvingades ta ett beslut. Det var typ 198 eller 199, men jag minns inte säkert vad det var.

Mauri hermundsson längd

Mauri erkänner för Hänt att hon inte orkade vara två meter ifrån honom eftersom det kändes eller lät som en evighet.Men jag är säker på att jag är två meter lång. –

På söndagar klockan 20:00 kan du fånga Lego masters Sweden på TV4, TV4 Play, och C More.

Hermundsson är just nu en av Sveriges mest populära sändare och YouTube-stjärnor, men han är bara 25 år gammal! Han har nu över 500 000 fans som tittar på hans videoklipp varje vecka på YouTube-kanalen “Uppdrag mat”.

Som programledare för tv-serien Lego mästar Sverige kan han ses på lördagskvällar klockan 22 på TV2.

Mauri är välkänd för sin förmåga att få fram en varm respons från alla hon möter. Men när det kommer till hans personliga liv är han extremt ovillig att diskutera det.

När han och Emil Persson nyligen besökte Fördomspodden bestämde han sig för att prata om kärlek och att vara singel.

Mauri hermundsson längd
Mauri hermundsson längd

By Wishful