Katrin zytomierska sjuk
Katrin zytomierska sjuk

Katrin zytomierska sjuk /\ Katrin Zytomierska uttrycker sin besvikelse över att hon inte kommer att kunna närvara på sin sons gymnasieavslutning i Monaco eftersom hon är skyldig att vara där.

ingenting


“Allt kommer att bli härligt”, skriver Bingo Rimér i sin bok. Vi kommer att stanna vid ingenting för att skydda vår familjs enhet. När Katrin är klar säger hon dessa sista ord, och de betyder ingenting för mig:

informerade

Det var Katrin Zytomierskas Instagram-inlägg i lördags som informerade hennes följare om en ny produkt tillverkad av Clean Eating.

Trots den udda tidpunkten för dess ankomst är jag tacksam för att vår omega-3-olja har kommit. Det är något jag har väntat på länge ska hända. När det kom till tajming kunde ingenting ha gjorts bättre än vad det var.

Det är viktigare än någonsin att stärka och stärka hennes immunförsvar när viruset cirkulerar på sin normala aktivitetsnivå som det är just nu, enligt inlägget hon har skrivit.

Följande är vad hon säger om att använda den som en sköld i sin text:

För att ge dig bästa möjliga försvar kan jag inte nog betona hur viktigt det är att du börjar ta en tesked av vår olja varje dag just nu.

Detta är det enda alternativet vi har, även om det inte är det billigaste alternativet. Att investera i att förbättra din hälsa är det bästa sättet att få mest valuta för pengarna.

Precis som andra företag som har utnyttjat säkerhetsproblem har Katrin Zytomierska fått mycket hård kritik för sitt agerande. Eftersom det är omöjligt kan kosttillskott inte användas för att stärka immunförsvaret mot Coronaviruset, enligt författaren.

Den enda metoden för att förbättra ditt immunförsvar utan att utsätta dig själv för risk är att antingen drabbas av en sjukdom eller vaccinera sig mot den.

“Det är äckligt att du försöker tjäna pengar på folks oro”, skrev någon på ett av sina Instagram-inlägg. Den skrevs inte av mig.

En enda person, men ett växande antal människor som tror på det. Att försöka dra nytta av det nuvarande tillståndet av hysteri är både naivt och depraverat. Katrin Zytomierzkas kommentar, som inleds med frågan “registrerad?”, är följande: Vi vill att du ska registrera dig.

Katrin zytomierska sjuk

Tidpunkten för vår leverans av omega-3-olja är en total olycka, och för det är jag evigt tacksam! Ingenting kunde ha gått bättre när det gäller tajming.

Hon skriver i inlägget att det är ännu viktigare att stärka och stärka sitt immunförsvar i tider som dessa, när Corona-viruset är klibbigt.

Dessutom noterar hon att det kan fungera som en försvarsmekanism:

För att skydda dig själv så mycket som möjligt rekommenderar jag starkt att du tar en sked av vår olja varje dag. Det är dyrt, men det är så det är. Att investera i din hälsa är en värd investering.

Katrin Zytomierska har, liksom många andra företag som har använt oron för corona, fått mycket negativ feedback. Coronavirus är inte en sjukdom som kan förstärkas med kosttillskott. En sjukdom eller vaccination är det enda säkra sättet att stärka immunförsvaret.

Det faktum att du försöker tjäna pengar på människors oro är verkligen hjärtskärande. Enligt någons Instagram-bio har Another skrivit. “Jag är den enda i mängden, men ju fler som säger det, desto bättre.”

Att försöka dra nytta av den utbredda hysterin är extremt skamlöst och lågmält. En kommentar Katrin Zytomierzka gör med: “registrerad??” är: “hoppas du blir registrerad.”

När detta skrevs hade det använts 124 gånger. Konsumentverket har gjort en rad klagomål på Clean Eating de senaste dagarna. Kritiker har en poäng, men Katrin Zytomierska håller inte med dem.

– För fem dagar sedan var Sverige i en helt annan situation, och ingen reagerade negativt på min annonsering på den tiden, men nu när folk får panik har mitt budskap tolkats annorlunda.

I mina inlägg berättar jag inte för mina följare att jag har upptäckt en mirakelolja för att bekämpa corona;

istället säger jag till dem att deras immunförsvar behöver en boost, och här är jag med en grym olja för att göra just det. Valet är ditt, sa hon i en intervju med Aftonbladet.

Konsumentverket kan kontaktas här för att anmäla problem med ett företags marknadsförings- eller avtalsvillkor samt olämpliga säljtekniker.

Katrin zytomierska sjuk
Katrin zytomierska sjuk

By Wishful