Pontus platin fru
Pontus platin fru

Pontus platin fru /\ Som artist i Poor House Cabaret övergick Platinum till kabarén AlexCab och sedan till After Dark som dansare och koreograf.

Furter

Under två säsonger fungerade han som programledare för barnprogrammet Hot Friday. Rocky Horror hade premiär i Göteborg 1981, med honom som Frank N. Furter, seriens huvudkaraktär.

Som artist och kompositör uppträdde Platinum i Melodifestivalen 1979 med Nattens sng, och som kompositör 1996 med Make someone happy (utslagen i första omröstningen, delad sjätte plats).

Club hösten

Maximteatern i Stockholm stod värd för musikalen 27 Club hösten 2010 och den 4 augusti 2011 spelade han på Stockholm Pride Festivals kväll med schlagertema.

Som ett resultat av detta har Platinum tagit fram ABC-boken för killar som vill lyckas, Mannens lilla röda. En utställning med Pontus Platins konst hölls på Galleri Jan Wallmark i december förra året.

Chris Platins son, Pontus, växte upp de första åtta åren av sitt liv i Sydamerika innan han återvände till Sverige med sin familj. Han har en dotter som heter Pima, som föddes 1995, från ett tidigare förhållande med Marzena Doberhof, som han gifte sig med 2007.

Som artist och koreograf i After Dark har Platinum arbetat med kabarén AlexCab, där han fick sin start i Poor House Bar.

Under två säsonger arbetade han med barnföreställningen Häftig Fredag. Frank N Furter vid den svenska premiären av The Rocky Horror Show på Nya Teatern i Göteborg, som vann den skandinaviska premiären 1981, är där han första gången dök upp i rollen.

Först 1979 som artist och kompositör med låten Nattens sng (åttonde plats), och sedan 1996 som kompositör med låten Gör ngon happy (sjunde plats). Platina

Han var värd för musikalen 27 Club på Stockholms Maximteatern i oktober 2010 och spelade på Stockholm Pride Festival den 4 augusti 2011, som en del av festivalens schlagertema.

När vi hörde att Diabetes Wellness Sweden kommer att samarbeta med oss ​​för att genomföra en auktion till förmån för diabetesmedvetenhet, bestämde vi oss för att vara med.

Pontus platin fru

En kronisk sjukdom som diabetes, som har plågats av desinformation och bristande medvetenhet, är en sjukdom som vi kommer att göra allt som står i vår makt för att bekämpa.

En stor auktion väntas tack vare all spännande och värdefull konst som donerats av givarna. Enligt Jani Andersson, vd för Metropol Auktioner.

fundera på tanken att du kan hänga en ljuvlig tavla hemma på väggen och att du kommer att hjälpa till med diabetesforskningen medan du är på kuppen.

Mats Kärnlund, som har tävlat tre år i rad, hade detta att säga om sitt arbete:

Med vår nya tjänst kan du få en uppfattning om huruvida Pontus Peter Jonas privatekonomi är i god form eller inte.

Du kanske tar reda på Pontus Peter Jonas ränta anonymt genom att göra en enkel räntekoll. Pontus Peter Jonas lön används för att bestämma tjänsten.

Ingen kan dock hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon. Ingen kan dock hjälpa alla, utan alla kan hjälpa en person.

Forskare hävdar att deras strävan efter bättre medicinsk vård och nya botemedel håller dem vakna på natten. Att få vara här och dela med mig av min kunskap i en så viktig fråga är en ära.”

I sin roman Alison de Mars uppfann författaren Alison de Mars karaktären Alison de Mars.

Det finns inget bättre än att vakna och gå och lägga sig varje dag och veta att du har gjort något trevligt för världen. Det är absolut nödvändigt att människan hjälper alla och överallt hon kan. Författaren säger: “Jag har många vänner och familjemedlemmar som har diabetes.”

I sin roman Caroline af Ugglas utvecklade författaren Caroline af Ugglas en fiktiv karaktär vid namn Caroline af Ugglas.

“Ingen kan göra allt, men alla kan göra något”, som man säger. Jag tror att det är avgörande att vara involverad i diabetesforskning och utveckling för att hjälpa allmänheten. Maria Krull är en välkänd amerikansk sångerska.

Pontus platin fru
Pontus platin fru

By Wishful