Melina criborn föräldrar
Melina criborn föräldrar

Melina criborn föräldrar /\ Melina Criborn, 31, och DJ Jacob “Nause” Criborn, 31, har välkomnat en pojke i sin familj.Nyfödd baby visas i en ljusblå jumpsuit, med ett medföljande pannband, på dessa bilder. De glada föräldrarna kan ses hålla i sitt nyfödda barn på ett av bilderna.

Illamående har också delat några bilder på den nya familjen med världen.

medlemmar

Bland de många som har gratulerat dem finns medlemmar i familjen Wahlgren/Ingrosso som har lämnat meddelanden i kommentarsfältet.

Jag är väldigt glad över att se honom!” Wow, vilken älskling han är. Det är en fantastisk dag! “Pernilla Wahlgren har skrivit om det här.

Benjamin Ingrosso skrev låten “Darling”.Bianca Ingrosso lämnar också en massa kärlek i kommentarerna.De har fått två barn nu. Cleo, deras ettåriga dotter, är redan i familjen.

Jacks gudmor

Benjamin Ingrosso är Cleos verkliga gudfar. Jacks gudmor är Bianca Ingrosso, en välkänd spansk sångerska.

Melina “Nause” Criborn och hennes DJ-partner Jacob “Nause” Criborn fick sitt andra barn tillsammans. Instagram är hennes favoritmedium, där hon lägger upp en bild på sin son.

Paret hade sedan tidigare en dotter som heter Cleo, vars gudfar är musikern Benjamin Ingrosso. När det kommer till fadderuppdrag är det Bianca Ingrosso som kommer att utföra dem.

Melina Criborn är en karaktär i dokusåpan Wahlgrens universum som har blivit alltmer framträdande. Benjamin och Bianca Ingrosso är två av hennes närmaste förtrogna. Hon har dejtat DJ Jacob “Nause” Criborn länge. Efter ett år av dejting med varandra bestämde de sig för att gifta sig.

Dessutom offentliggjorde de sina graviditetsnyheter lagom till årsskiftet 2019-2020.

Även om 2019 var ett av våra bästa år någonsin, avslutades det med den finaste julklappen någonsin! Vår lilla familj på tre kommer att vara komplett när vi välkomnar en tredje medlem “Efter att ha berättat för sina fans att hon var gravid använde Melina hashtaggen som beskrivning för ett Instagram-inlägg.

Gravid vecka för vecka är en YouTube-kanal där de blivande föräldrarna publicerar veckouppdateringar om sin graviditet. Och äntligen har ögonblicket kommit!

Det finns mycket tillgivenhet som visas i kommentarsfältet i artikeln om nyfödd lycka. Hälsningar av välvilja, grattis och många fler grattis.

Tack för allt ditt hårda arbete. Han skrev ex-flickvännen Linnea Widmark ett brev där han hyllade henne som “helt underbar”.

Daniel Paris önskar dig lycka till och säger “Grattis!” Det finns också ett antal röda hjärtan som gratulerar Molly Rustas.

Melina criborn föräldrar

Cleos familj Wahlgren är förstås bland de första att gratulera och välkomna henne till världen.

Grattis! Jag är överlycklig för din skull!” Varmaste grattis till födelsen av din dyrbara Cleo!”, säger Pernilla Wahlgren medan hon delar ut röda hjärtan.

Bianca Ingrosso använder stora, djärva bokstäver och massor av röda hjärtan när hon skriver namnet Cleo. HGYTill familjen Criborn, grattis!

Den här gången åt Melina Criborn och Benjamin och Bianca Ingrosso kvällsmat med sina gudföräldrar Benjamin och Bianca, som gjorde sin berömda nattpasta för tillfället. Som svar indikerade Melina att Bianca ville vara närvarande när Melina födde deras barn.

Det är min uppfattning att Bianca föredrar att följa med oss, och jag har gjort det klart för henne. På grund av Corona tror jag inte att hon förstår det.

När Benjamin Ingrosso somnade i soffan fick Bianca äntligen välja en låt som Melina skulle föda….

Harry Styles eller Justin Bieber är två av mina favoritartister just nu.Melina Criborn diskuterar faddrars betydelse för barn

Melina Criborn förklarade varför hon och hennes partner Jacob “Nause” valde syskonen Ingrosso att bli gudföräldrar i en tidigare intervju med mamma själv:

– Faddrar och de “par” som har blivit utvalda nu har alltid varit väsentliga för oss. Människor som ger våra barn sin tid, snarare än någon som bara ser sitt fadderbarn en eller två gånger om året vid speciella tillfällen som födelsedagar, har varit viktiga för oss. Utan människor som vill umgås med oss ​​och umgås tillsammans.

Hon sa också att hon ivrigt väntar på att hennes andra barn ska komma och att hon är sugen på att få uppleva det igen.

För mig är det här det coolaste du kan göra! Med Cleo gick allt så smidigt, och jag hoppas på samma resultat den här gången.

Eftersom ingreppet gick så snabbt ville jag ha epiduralbedövning med Cleo, men jag fick inte chansen eftersom ingreppet var så lyckat första gången. Men medan jag ligger där på BB får ni fråga mig igen.

För närvarande vet vi inte om Bianca var med på förlossningen, eller vilken låt hon sjöng.

Grattis till Melina och Jacob, och lycka till mamman!

Melina criborn föräldrar
Melina criborn föräldrar

By Wishful