Ninni bautista familj

Detaljerad information om Ninni bautista

ålder42 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatum1981-04-12
yrkeTV-skådespelare
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt72 kg
längd181 cm

Ninni bautista Biografi

Som barn följde Ninni ofta med sin mamma till hennes konstklasser, där hon blev utsatt för olika medier och tekniker. Hennes mammas vänner, som också var konstnärer, skulle uppmuntra Ninni att experimentera med olika former av konst. Vid 12 års ålder hade Ninni redan ställt ut sina verk i en grupputställning på ett lokalt galleri. På 1960-talet gick Ninni Bautista på universitetet i Santo Tomas, där hon studerade konst. Det var under denna tid som hon började intressera sig för abstrakt expressionism, en rörelse som betonade måleriets spontana och känslomässiga aspekter.

By Wishful