Tuva novotny gravid
Tuva novotny gravid

Tuva novotny gravid /\ Skådespelarna Tuva Novotny, 42, och Alexander Skarsgrd, 45, ryktas vara ett par och kanske väntar barn tillsammans, enligt rapporter.

Aftonbladet

Tuva Novotny debuterade sin växande babybula på Elle-galan på fredagskvällen.När Aftonbladet gratulerar henne till graviditeten svarar hon med ett leende och tackar för deras vänliga ord.

fredagskvällen

Tuva Novotny, skådespelerska och regissör, ​​väntar sitt första barn. På fredagskvällen var hon på Elle-galan i Stockholm och gick sedan på den svarta mattan för att visa upp sin spirande babybula.

Kan vi gratulera Tuva Novotny till framtiden går vi till Aftonbladet.Som svar på frågan “tack” svarar hon med ett enkelt “tack”.Elle frågar: “Är du gravid?” och hon bekräftar graviditeten.

Enligt publikationen säger Tuva Novotny “ja” samtidigt som hon lägger handflatan på magen.

Det har varit positiva nyheter ett tag, men det har Aftonbladet fått kännedom om. Hon var på filmgalapremiären “Norrmannen”.

för några veckor sedan men avböjde att bli fotograferad på röda mattan eftersom huvudrollsinnehavaren spelas av den svenska Hollywoodexporten Alexander Skarsgrd. Även Tuva Novotny teg då om graviditeten.

Det har ryktats om att de dejtar i flera år, enligt Aftonbladet, och det är inte första gången de har setts tillsammans. Ann Söderlund och Sanna Lundell pratade om sin långdistansromantik i podcasten “Inte din mamma” och hur de har lyckats hålla sig borta från rampljuset.

På fråga av Aftonbladet om de var ett par sa Alexander Skarsgrd att de var det, men ville inte gå privat.

Faktum är att jag försöker hålla personliga angelägenheter privata och bara diskutera dem inom ramen för mitt yrkesliv.

Alexander Skarsgrd skrattade när han fick frågan om han ville förneka romantiken.

Hon har redan en 15-årig dotter, Ella, och är gravid med sitt andra barn. Elles årliga gala var hennes första offentliga framträdande som höggravid kvinna, men skådespelerskan har valt att inte avslöja om hon väntar med någon eller om hon gör allt på egen hand.

Filmen “Diorama”, för vilken Novotny utvecklade manuset och regisserade, visar att hon är uppdaterad. Den har definierats som en dramakomedi som utforskar människans natur i förhållande till den dualistiska standarden.

Efter att ha läst om borgmästaren i Köpenhamns öppna relation blev Diorama motiverad att agera.

Tuva novotny gravid

När detta skrivs är Tuva Novotny 42 år. Den 21 december 1979 föddes hon i Stockholm.

Tuva var 17 år gammal 1996, och det var ett stort år för henne. Förutom sina roller i Bullen och Skilda Världar, två av 1990-talets mest kända svenska tv-program, fick hon sitt stora genombrott i Bullen.

Hon medverkade i programmet i fyra år, varefter hon fortsatte med att filma i ett par år.

En prisbelönt roll i Ulf Malmros film “Smaller Sussie” spelade Tuva 2003 tillsammans med skådespelarna Kjell Bergqvist, Michael Nygaard och Björn Starrin.

Tuva har medverkat i filmer och tv-program som Bröllopsfotografen, Borg och Bonusfamiljen. Dessutom var Tuva regissör för 2019 års film Britt-Marie Was Here.Av modemagasinet Café utsågs Tuva år 2000 till Sveriges sexigaste kvinna.

Hon vägrar också att avslöja identiteten på barnets pappa. Flera källor hävdar att Tuva har dejtat skådespelaren Alexander Skarsgrd i några år, men skådespelerskan själv har inte gjort detta påstående offentligt.

Hon har en 15-årig dotter från ett tidigare förhållande, Ella Bjerrum Lersbryggen. Nikki Lersbryggen är pappa till flickan. Han och Tuva hade varit främmande sedan länge.

Enligt rykten ska Ann Söderlund och Sanna Lundell på sin podcast Inte din morsa ha väckt ryktet. De sa att media hade förbisett det faktum att stjärnorna hade haft ett förhållande länge.

Trots att “vi har diskuterat det flera gånger att de är ett par, att de har varit där i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det”, säger Lundell i Not Yours mother, som hon har tillsammans med Ann Söderlund.

Tomas och Dorte har varit gifta sedan 2004, och deras kärlek växer sig starkare för varje dag.Sångerskan förväntade sig inte att hitta kärleken igen i sin äldre ålder.

Det är bara att säga tack och acceptera. – Ditt deltagande i det. Att träffa någon när du är äldre och inte behöva visa upp din skönhet och charm är uppfriskande.

Efter denna punkt spelar det ingen roll vad som hände. Det är bra med henne. Han säger till Expressen att det är så han ser ut och att det är så han har utvecklats.

Tuva novotny gravid
Tuva novotny gravid

By Wishful